BlackCrow81 Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2017 Με 6 μεγάλες και 2 μικρές όμως τι γίνεται? Με συνοδεία μπριζολιδίων? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2017 1. Με 6 μεγάλες και 2 μικρές όμως τι γίνεται? 2. Με συνοδεία μπριζολιδίων? 1. Της π$^%^ας 2. Suit yourself. 8) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alpatman Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2017 ας το εκ-γραφικοποιησω ... λοιπον ,το συγκροτημα καταρχην οι survivor , τυγχανει απο τα αγαπημενα μου , θεωρω οτι εχουν τεραστια κομματια με χειροτερα τους αυτα που εγιναν επιτυχια ,π.χ το eye , η το burning heart . Οποιος θελει ας ακουσει τα desperate dreams , see you in everyone , burning bridges , didnt know it was love , the search is over , cant hold back κτλ κτλ παμε στις φωνες .Και οι 2 τραγουδιστες τους , τοσο ο αρχικος οσο και ο μακαριτης Jimi Jamison ηταν τετοιες φωνες που εχω την εντυπωση οτι στα κομματια αυτα εκτιθονται και τραγουδιστες που ειναι 'ψημενοι ' . στο κομματι αυτο , αν δεν κανω λαθος , το τραγουδας 'παρακατω' οκταβα απο οτι το original ? Καλα εκανες για να το πεις πιο ανετα , αλλα αυτο και μονο το κανει να ακουστει 'παραξενο ΄.Βαλε, εφε , μιξη ,ποιοτητα ηχογραφησης , φαλτσαδουρες , ολα αυτα λειτουργουν εις βαρος σου . μπορεις παντως να τραγουδησεις ,δεν στο λεω στα ειδικος ,δεν εχω ουδεμια σχεση με τραγουδι ,αυτη την αισθηση εχω , αν φτιαχτουν οι παραπανω παραγοντες . Για χροιες και τετοια δεν γνωριζω να σου πω , ποτε μια χροια ειναι καλη και ποτε οχι . ολα αυτα αν το ποσταρεις σοβαρα και οχι μονο χιουμοριστικα ( γιατι και το χιουμοριστικο ειναι σοβαρο) * και οπως ειπες και εσυ η προφορα ειναι πολυ σημαντικο πραγμα * και μην τραγουδας και τα ριφ της κιθαρας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2017 ... * και μην τραγουδας και τα ριφ της κιθαρας Εδώ μας είπε το One (metallica) και τραγούδησε τη δίκαση. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2017 πολλοι μου ελεγαν να τραγουδησω. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2017 Αυτο ειχε περαση παντως: aerosmith_karaoke.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2017 Αυτο ειχε περαση παντως: φορας μασκα darth vader σ αυτο? Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2017 φορας μασκα darth vader σ αυτο? Πρωινη φωνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeguitar Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2017 Αυτο ειχε περαση παντως: Ωραίο ριφάκι στην αρχή και φωνή τι φωνή δηλαδή διφωνία ακούω.Πάντα τετοια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2017 Πρωινη φωνη. το πρωι μιλας σαν τον darth vader? Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση