gkourmoul1 Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2018 Την πρωτη φορα, ειχα ζητησει να παρω αλλο ακριβοτερο προιον (vht special 6). Αρνηθηκαν καθως θα μου εδιδαν καινουργιο laney. Την δευτερη φορα το απαιτησα αλλα με γειωσαν καθως μου ειπαν οτι περασε ενας μηνας απο την αποστολη του δευτερου και επιστροφες-αλλαγες δεν γινονται... Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2018 Την πρωτη φορα, ειχα ζητησει να παρω αλλο ακριβοτερο προιον (vht special 6). Αρνηθηκαν καθως θα μου εδιδαν καινουργιο laney. Την δευτερη φορα το απαιτησα αλλα με γειωσαν καθως μου ειπαν οτι περασε ενας μηνας απο την αποστολη του δευτερου και επιστροφες-αλλαγες δεν γινονται... Τέλος πάντων, εσύ αποφασίζεις πως θα κινηθείς..προσωπικά, θεωρώ ότι η αντιμετώπιση ήταν μεν ευγενική, αλλά δεν έλυσε το πρόβλημα., απλά, για την ιστορία, αν στη θέση του τόμαν ήταν ελληνικό κατάστημα, πιστεύω, θα είχε μαζευτεί, ήδη, εκτελεστικό απόσπασμα, με ξύλινα παλούκια, φωτιές και σχοινιά, όπου ο τόμαν θα μνημονευόταν ως η επαγγελματική λύση..λολ :P :P ;D ;D ;D https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2018 Παιζει με αλλαγη λαμπας να λυθουν τα μαγια, ή δεν εχει να κανει? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2018 μου το φαγε το μνμ... test Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση