SamTheRipper Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2007 Όμορφο πράμα να έχεις μια κιθάρα 100% όπως τι θέλεις :wink: Είναι το παν πιστεύω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DimitriosUK Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2007 Συγχαρητηρια!!!!! Χαιρομαι να βλεπω συναδελφους στο δρομο της Gilmouroποιησης 8) Εγω παω προς τη Red Strat του θειου (δεν εχω καταληξει για τους μαγνητες :?: ) Παντα εβρισκα τα τρεμολο που δινει η fender οχι πολυ ανατομικα icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif Εν ειχα πριονακι θα τον ειχα ηδη σφαξει το λεβιε της strat μου :evil: Εχει λιγο παραπανω μηκος,αλλα -το πιο σημαντικο για μενα- πολυ μεγαλυτερο υψος απο οτι χρειαζεται. Ευγε νεε μου !!!! http://www.myspace.com/jimmylahanis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2007 Συγχαρητηρια!!!!! Χαιρομαι να βλεπω συναδελφους στο δρομο της Gilmouroποιησης 8) Εγω παω προς τη Red Strat του θειου (δεν εχω καταληξει για τους μαγνητες :?: ) H δική σου αν δεν απατώμαι είναι Chrome Red όμως ε? Του David είναι Candy Apple Red www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2007 Ναι τα έχω διαβάσει κι εγώ αυτά αλλά δε ξέρω αν θα τα κάνω... ... Καλά, κι εγώ φιλολογικά τα ανέφερα...Παρεπιπτόντως το χωριστό διακοπτάκι μου φαίνεται πιο βολικό από ¨πατητό" ποτενσιόμετρο με διακοπτάκι αλλά πάλι δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ...έτσι, δεν έχω προσωπική άποψη ούτε για το κατά πόσο αυτοί οι extra ήχοι είναι τελικώς χρήσιμοι... Περι τρέμολο, φυσικά, kolokythopita. :lol: :lol: Fenderiaris, αν αυτό που γράφεις (ότι δηλαδή το διακοπτάκι έχει βγεί από το πρωτότυπο, βλέπω πολλούς να αρχίζουν να "χειρουργούν" τους "κλώνους τους" :lol: :lol: . Αλήθεια, που το έμαθες οτι δεν υπάρχει πιά? Πάντως, όσο τη βλεπω, τόσο μου έρχεται να αλλάξω την παραγγελία για εκείνο το candy apple red σώμα και να του πω του τύπου να μου στείλει ένα μαύρο. :wink: :wink: :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2007 Πάντως' date=' όσο τη βλεπω, τόσο μου έρχεται να αλλάξω την παραγγελία για εκείνο το candy apple red σώμα και να του πω του τύπου να μου στείλει ένα μαύρο. :wink: :wink: :wink:[/quote'] Πάντως και το Candy Apple Red είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ χρώμα... Ρίξτου μια ματιά στην tele μου: :wink: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DimitriosUK Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2007 Συγχαρητηρια!!!!! Χαιρομαι να βλεπω συναδελφους στο δρομο της Gilmouroποιησης 8) Εγω παω προς τη Red Strat του θειου (δεν εχω καταληξει για τους μαγνητες :?: ) H δική σου αν δεν απατώμαι είναι Chrome Red όμως ε? Του David είναι Candy Apple Red Σωστος!Βασικα θελω να φτιαξω ενα οργανο που θα εχει οσο γινεται περισσοτερο το Look και τον ηχο του David , αλλα θα μπορω να το παιξω κιολας!Να σου πω την αληθεια ακομα και το modern "C" μπρατσο της Am.Series μου φαινεται παχυ :wink: Να εισαι σιγουρος οτι αν η Am.Series εβγαζε C.A.R. αυτο θα ειχα παρει. Β.T.W. ειδατε το καινουριο Candy Cola????? http://www.myspace.com/jimmylahanis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2007 Β.T.W. ειδατε το καινουριο Candy Cola????? Όχι! Link? www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DimitriosUK Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2007 Β.T.W. ειδατε το καινουριο Candy Cola????? Όχι! Link? http://www.fender.com/products/search.php?partno=0117400712 http://www.myspace.com/jimmylahanis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2007 μου αρέσει πολύύύύύύύύύύ περισσότερο με 3ply pickguard +1 8) ηλια ειναι πανεμορφη!ΕΥΓΕ!!! :D :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2007 Πάντως' date=' όσο τη βλεπω, τόσο μου έρχεται να αλλάξω την παραγγελία για εκείνο το candy apple red σώμα και να του πω του τύπου να μου στείλει ένα μαύρο. :wink: :wink: :wink:[/quote'] Πάντως και το Candy Apple Red είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ χρώμα... Ρίξτου μια ματιά στην tele μου: :wink: Βασανίζομαι....... :lol: :lol: :lol: Έχει και άσπρο binding μπρός-πίσω ε? Βασανίζομαι κι'άλλο... :lol: :lol: :lol: Πάντως strat C.A.R έχω παραγγείλει, μου το έφτιαξε ένας στην Αγγλία που κάνει custom (δεν το είχε stock) και ύστερα από 2 μήνες που μου το έστειλε ήταν burgundy mist!!! :evil: :evil: Μου είπε συγνώμη για το λάθος και τωρα θα μου στείλει άλλο, που αυτή τη φορά -υποτίθεται ότι- θα είναι το σωστό. Το δεύτερο δίμηνο κοντεύει να περάσει. Θα είχε φάει μαύρο (προσφέρθηκε να επιστρέψει τα λεφτά) αλλά δεν καίγομαι για γρήγορα... Οψόμεθα... :wink: :wink: :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση