lgbesios Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2017 Παλικάρι το χεις, πες μας και άλλα!!! Είχα καιρό να γράψω στο forum, με συγκίνησες! rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stoyo Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2017 Stoyo, σε απλα ελληνικα φιλε; Δεν καταλαβα τιποτα. :P Θα στο πω νέτα-σκέτα, δίνεις πόνο (σταυτιά κυρίως αλλά και γενικά), κήπ όν ρόκιν, οργώνεις, δώσε ψωμί στο λαό. Σου έχω έτοιμη την επόμενη διασκευή: Κάνε τον Μιλίνκο να κλάψει και εμάς περήφανους έλληνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2017 Φίλτατη λεοπάρδαλη, όπως σου'πε κι ο Ray, αν θες πραγματικά να τραγουδήσεις, θες πολλή δουλειά και πιθανότατα δάσκαλο. Δεν θέλω να σε αποκαρδιώσω αλλά όσα έχεις τραγουδήσει μέχρι τώρα είναι κανα-δυο οκτάβες κάτω απ'τα original, γυροφέρνουν πάνω-κάτω την εκάστοτε νότα κτλ. Και απορώ που, ως μουσικός, δεν τ'ακούς κι εσύ ο ίδιος. Όσο γι'αυτό... Πες το εσυ καλυτερα, one take. Και με καλυτερη κραυγη πριν το σολο. Φάουλ. Εκτίθεσαι και ζητάς απόψεις και μετά απορρίπτεις τις κριτικές που σου'ρχονται επειδή δεν είναι ίσως αυτό που περίμενες. Πόσο μάλλον δε όταν το προϊόν της προαναφερθείσας έκθεσης είναι μια προχειρότατη ηχογράφηση με το κινητό (έτσι ακούγεται). Ελπίζω να μην το συνεχίσεις για να μην γίνει το νέο trending topic το παρόν, μετά το "νέο σόλο". Παρεμπιπτόντως, δεν χρειάζεται να κάτσω να γράψω καλύτερο album απ'το bananas των Purple για να πω ότι δεν μου άρεσε. Δεν χρειάζεται να κάτσω να γυρίσω καλύτερη ταινία απ'το argo για να πω ότι δεν μου άρεσε. Κι ούτω καθ'εξής. Καλή συνέχεια θα ευχηθώ και καλή πρόοδο, αν αποφασίσεις να το κυνηγήσεις περαιτέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2017 Σας ευχαριστω ολους, θα δουλεψω και θα επανερθω με καλα κομματια! Οτι ειπα ηταν προχειρα και σορρυ για την επιθεση στον ..Satana. ;D Stoyo, κομματαρα, θα την δουλεψω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση