dimsonic Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2017 οκ δεν εχω θεμα αλλα να στείλει πρωτα ο φουζιος... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2017 παντως και βαζοεβγαζα firewire σε αναμμένο χωρις θεμα.... Me2. Εγώ επίσης είμαι τόσο αλήτης που βγάζω το usb στικάκι χωρίς να κάνω πρώτα ασφαλή κατάργηση. Τι να πω, μου αρέσει να ζω επικίνδυνα 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2017 Me2. Εγώ επίσης είμαι τόσο αλήτης που βγάζω το usb στικάκι χωρίς να κάνω πρώτα ασφαλή κατάργηση. Τι να πω, μου αρέσει να ζω επικίνδυνα 8) Life is too short to safely remove your usb stick. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2017 Life is too short to safely remove your usb stick. ;D Ξέρεις, είναι σαν αυτό που λένε "Εγώ έχω περάσει πολλές φορές με κόκκινο αλλά δεν έχω τρακάρει ποτέ".... Οπότε, κάτσε να κάνουμε μερικούς φίλους... ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ FIREWIRE ΚΑΛΩΔΙΑ ΑΠΟ ΑΝΑΜΜΕΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ;D ;D ;D ;D Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2017 οκ δεν εχω θεμα αλλα να στείλει πρωτα ο φουζιος... Κάτσε ρε συ, γιατί? Κάποτες είχα έναν HP εκτυπωτή που δεν ήθελε με τίποτα να τυπώσει από το "print". Παίρνανε μπρος τα γρανάζια του, αγκομαχούσε, και σταματούσε. Έτσι είσαι? Τον πλακώνω στα χαστούκια μια μέρα, και δούλεψε. Έκτοτε, σταμάτησα τα "print" και τις αηδίες. Του 'χωνα μερικά φούσκα, και έκανα δουλειά. Τι έπρεπε δηλαδής, να στείλω mail στην HP να με κλείσει μέσα για κακοποίηση εκτυπωτή? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2017 Ξέρεις, είναι σαν αυτό που λένε "Εγώ έχω περάσει πολλές φορές με κόκκινο αλλά δεν έχω τρακάρει ποτέ".... Οπότε, κάτσε να κάνουμε μερικούς φίλους... ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ FIREWIRE ΚΑΛΩΔΙΑ ΑΠΟ ΑΝΑΜΜΕΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ;D ;D ;D ;D καλα μιλαω εγω που δε παιζει ποτε να το.εβγαλα χωρις safely remove. Απλα εχω ξεχασει τα φλασακια εδω και χρονία με τα dropbox, drive, cloud κλπ. Βασικα απορώ πως ζούμε πριν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2017 Καθαρά για την ιστορία να σημειώσω ότι τα usb flash drives είναι ρυθμισμένα by default να μπορούν να αφαιρούνται από το σύστημα χωρίς ανάγκη κατάργησης από τα windows με τη γνωστή διαδικασία. Μόνο αν έχουμε επέμβει και έχουμε αλλάξει αυτή τη ρύθμιση (για γρηγορότερη μεταφορά δεδομένων), χρειάζεται το eject device. Οπότε όσοι τα αφαιρείτε στεγνά, μην το παίρνετε πάνω σας ότι κερδίζετε το λότο κάθε φορά. ;D Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
den_exw_gafer Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2017 Γνωρίζει κανείς που θα μπορούσα να επισκευάσω τις κάρτες (αν επισκευάζονται)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2017 Γνωρίζει κανείς που θα μπορούσα να επισκευάσω τις κάρτες (αν επισκευάζονται)? Τελικά έχουν πάθει ζημιά οι κάρτες; Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
den_exw_gafer Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2017 Τελικά έχουν πάθει ζημιά οι κάρτες; Ναι! Δε φαινεται να δουλεύουν... καλά για τη μία το ξερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση