ore Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2017 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Tzinieris Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2017 Αν και δεν ξέρω το κομμάτι, νομίζω ότι είναι πολύ καλό το ηχητικό αποτέλεσμα. Ωραίος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2017 Αν και δεν ξέρω το κομμάτι, νομίζω ότι είναι πολύ καλό το ηχητικό αποτέλεσμα. Ωραίος! ??? :o :-\ από ποιον πλανήτη μας ήρθες παλικάρι μου ;;; Ήσουν σε κώμα μήπως τα τελευταία 30-35 χρόνια;;; :P ;D "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GZaimis Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2017 Πάρα πολύ καλή δουλειά! Μου άρεσε πολύ η μεταφορά σε πιάνο μαζί με το drums track. Genius begins great works; labor alone finishes them... -- J. Joubert Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ore Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2017 Ευχαριστώ παιδες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotosprince Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2017 Μαμησες μαν... Μπραβο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση