SPYROID Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2007 Φίλε έχω την ίδια κιθάρα και από τοτε που έβαλα Floyd Rose μου λύθηκε το πρόβλημα που έχεις. ¶σε που έχει και καλύτερο sustain. Βέβαια η κιθάρα θέλει σκάψιμο για τα σηκώματα και καλύτερα να αφήσεις κάποιον ειδικό να το κάνει. For Those About To Rock We Salute You Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Z3RatuL Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2007 Έψαξα στο internet και βρήκα κάποιον που έλεγε για cross tunning. Το έκανα δε βγήκε τίποτε (για να μη σας πω πως το έκανε ακόμα χειρότερο). Κατά τα άλλα ότι άλλο βρήκα φαίνεται ότι κάνω το ίδιο, οπότε "μάλλον" το κάνω σωστά. Επομένως επειδή πήγα και σε άλλους τεχνικούς δεν έβγαλα άκρη. Λογικά τότε πρέπει να φταίει το ρύθμισμα γιατί μου λέγαν και με floyd rose δε θα χω ιδιαίτερη διαφορά. Επομένως μήπως ξέρει κανείς από την αρχή πως να κάνω ρύθμισμα; Ή κάποιο καλό site που να έχει χρησιμοποιήσει κάποιος για ρύθμισμα για να μην ξεκουρδίζεται το Floyd και είχε καλά αποτελέσματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2007 Εγώ πάντως έριξα μια ματιά στο ebay και βρήκα κάτι πολύ ωραία floyd rose. :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2007 εγω εχω την ps2 φιλε μου και δεν εχω τετοια προβληματα με το tremolo που μαλλον εχω το ιδιο,θεωρω οτι δεν τιθεται θεμα να το αλλαξεις τουλαχιστον για τωρα μιας και την δουλεια του την κανει αν το σεταρεις σωστα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Z3RatuL Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2007 το θέμα ειναι οτι οποτε την εχω παει εξω για σεταρισμα ουτε το floyd φτιαχνετεαι μου λενε + (το σετερισμα ηταν χαλια) απο τοτε το κανω μονος (πιστεψτεμε καλυτερη δουλεια κανω αν κ δεν γνωριζω οσα χρειαζονται) κ οσους τεχνικους ρωτησα λενε οτι δεν ξερουν αν θα κανω δουλεια με το FR TO ORIGINAL αλλα ουτε κ αυτο μπορουν να φτιαξουν... Επομένως επειδή πήγα και σε άλλους τεχνικούς δεν έβγαλα άκρη. Λογικά τότε πρέπει να φταίει το ρύθμισμα γιατί μου λέγαν και με floyd rose δε θα χω ιδιαίτερη διαφορά. ¶ρα μήπως ξέρει κανείς από την αρχή πως να κάνω ρύθμισμα; Ή κάποιο καλό site που να έχει χρησιμοποιήσει κάποιος για ρύθμισμα για να μην ξεκουρδίζεται το Floyd και είχε καλά αποτελέσματα; ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2007 Σε 1 έχεις πάει για σερβις ή σε περισσότερους; Αυτό που ξέρω είναι ότι τα πάντα φτιάχνονται, γιαυτό μην απογοητεύεσαι :wink: "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2007 καταρχας ολες οι βιδες πανω στο tremolo ειναι σφιγμενες?ακριβως πανω εχει καποιες αλενοβιδες οι οποιες κρατανε τα βαγωνακια για την ρυθμιση των αρμονικων,κανονικα τιποτα δεν πρεπει να κουνιεται αν το βγαλεις και αφαιρεσεις τις χορδες..βαλε καμια φωτο ρε συ μπας και σου εχει σπασει τιποτα?φιλος ειχε Ibanez και ειχε μαλακωσει το μεταλλο και επαιρνε κλιση συνεχεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Z3RatuL Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2007 παίδες εχω παει οπου ηξερα κ δεν ηξερα 10τεχνικοι 10 διαφορετικες αποψεις θα το βγαλω σημερα απο πανω το FR θα δω αν τα καταφερω κ για φωτο.Καμια οδηγια για σεταρισμα FR; ή κανενα site δοκιμασμενο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Z3RatuL Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2007 οσο για τις βιδες ολες ειναι σφιγμενες τιγκα(το ρυθμισμα των αρμονικων το κανω ο ιδιος κ το προσεχω αυτο)το μονο ειναι οι βιδες που ρυθμιζουν το υψος να ελενξω αν κ εκ πρωτης οψεως φαινονται οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roybatty Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2007 Για την ακρίβεια,το FR2 είναι χαμηλότερης ποιότητας από το original. Να περάσουμε στο πρόβλημα του φίλου μας όμως: Πιθανότατα απλώς το tremolo σου να είναι γενικώς αρρύθμιστο.Επειδή τα floyd είναι δύστροπα,καλύτερα να μη το βγάλεις μόνος σου,γιατί θα μπείς σε περισσότερους μπελάδες. Όσον αφορά το tremolo arm,το JT-500 που φοράνε οι Jackson δεν είναι βέβαια και το καλύτερο floyd.Ρίχνοντας όμως μια ματιά στο harmony central βρήκα το παρακάτω που μπορεί να σε βοηθήσει: .....ok now to address that big flaw I was talking about in my previous post. That godawful sloppy whammy bar. If you have the same beef about it, I'll tell ya what ya gotta do! Go to www.stewmac.com Order part #1269 for chrome, #1269-B for black and #1269-G if you want a fancy-schmancy gold one. These are part numbers for a new bar assembly, the kind with the screw on locking collar like the original Floyds should have. When you get it, unscrew the little collar on your original JT-500 Floyd that your old bar screws into. Your new bar and collar will fit right into that hole and work excellent! No more sloppiness and no more twirling the bar around to fasten/unfasten it! Επομένως,πριν το ξηλώσεις,δοκίμασε το arm από το FR2 που αγόρασες,και αν πάλι δεν γίνει τίποτα,βρες έναν καλό μάστορα να σου περάσει το FR2. Occam's razor makes the cutting clean. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση