loucas Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2017 Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Περιέργως ( :) για σου ρε Στράτο) έχω φάει κόλλημα και πάλι με το Wurly το οποίο επισκεύθην προσφάτως στο πατρικό μου όπου "διαμένει " . Λίγο η ζέστα και οι 40άρες του καιρού και λίγο ο ήλιος μου την κάρφωσε το 'Sunny" και με λίγο αυτοσχεδια σε Do στο τέλος . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2017 Ωραια,γουστοζικα πραματα και παιξιματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2017 με λίγο αυτοσχεδια σε Do στο τέλος . Περιέργως ;D μου άρεσε πολύ, αλλά αυτός ο αυτοσχεδιασμός ... φοβερός. :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
loucas Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2017 Gvour ευχαριστώ. Τι να κάνω που γουστάρω και boogaloo φάση? O0 Fusiongtr τι fusion θα ήσουν αν δεν σου άρεσε το ελεύθερο παίξιμο? :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Tzinieris Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2017 Πολύ ωραίο, χαλαρή σχέση με το τραγούδι "Sunny", αλλά είναι μια χαρά improvisation. Αυτό είναι αρκετό. Well done! Καλοκαιριάτικα :-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
loucas Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2017 Thanks john Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2017 Ωραίο. Θα γούσταρα να σε ακούω με ένα cocktail. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
loucas Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2017 Ray ευχαριστώ! Τώρα coctail άλλη φορα. , η μπάρα μόλις έκλεισε! :) ] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση