Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2018 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2018 Wow!! :o Πολύ ωραίος ήχος και από Boss GT και από την κιθάρα! Πολύ ωραίο project! More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2018 Απλα!! Φοβερο! και η κιθαρα και το παιξιμο, και ο ηχος! Παρεπιμπτωντος, παιζεις με συγκεκριμενο ηχο στην Gt-100, ή ρυθμισμενο patch απο εσενα; (για τι εχω και εγω την GT-100 και ειμαι υπερευχαριστημενος ;D ( Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leon7pap Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2018 Eυχαριστω για τα καλά λόγια.Οχι δε χρησιμοποιώ καθόλου τα εργοστασιακά patches.Εχω φτιάξει δικά μου από την αρχή και κάθε 3-4 μήνες κάνω backup τα οποια updates σε ρυθμίσεις και tweaking έχω κάνει. "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leon7pap Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2018 Έτσι για την ιστορία... έφτιαξα και μια ζώνη κιθαρας η οποία είναι σχετική με το θέμα.Τα υλικά που χρησιμοποίησα ήταν γκρι ανοιχτό webbing από ζώνη ασφαλείας...aircraft type seat belts...και δέρμα από ταπετσαρία αυτοκινήτου. "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leon7pap Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2018 Και μερικές ακόμα "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2018 Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 2018 Χαχα... Δεν παίζεσαι. Ωραίος! Μπράβο. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση