noyjohn Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2017 Καλημέρα Τις τελευταίες μέρες κάποιος Αγγλος απάντησε σε αγγελία μου, με σκοπό να αγοράσει το όργανο που δίνω. Ολα ήταν φυσιολογικά μέχρι να έρθει η ώρα τις πληρωμής. Μου έχει στείλει 2 mails στα οποία υποστηρίζει οτι έβαλε τα λευτά στο paypal μου, και να προχωρήσω άμεσα στην αποστολή του οργάνου στη Γαλλία που εκεί βρίσκετε ο γιός του. Δεν έχουν μπεί χρήματα στο paypal, οπότε θεωρώ οτι είναι απάτη. θα ήθελα πρώτων να σας ενημερώσω οτι κάποιος επιτήδειος προσπαθεί να μας εξαπατήσει, και δεύτερων αν έχετε συμβουλές πως να αντιμετωπίσω αυτό το φαινόμενο. Ευχαριστώ Γιάννης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2017 αν ψάξεις θα δεις οτι υπάρχουν ένα σωρό ποστς με το θέμα αυτό. Μην ασχοληθείς καθόλου (αν και ήδη θεωρώ ότι έχεις ασχοληθεί πολύ αν του έδωσες στοιχεία) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2017 πχ https://www.noiz.gr/index.php?topic=212487.0 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noyjohn Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2017 Ευχαριστώ για τη συμβουλή, απ'οτι φαίνετε είναι ο γνωστός Mark... Δεν θα ασχοληθώ παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση