SamTheRipper Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2007 Πως καταλαβαίνεις ποιά κλίμακα να χρησιμοποιήσεις πάνω σε μία μελωδία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2007 οι νότες μιας μελωδίας βασίζονται σε μια κλίμακα(τουλαχιστον), αν ξέρεις τις συνχορδιες που την πλαισιώνουν (και έχεις τις απαραίτητες γνώσεις) την βρίσκεις αμέσως. άλλος τρόπος ειναι να δοκιμάσεις να παίξεις την μελωδία που θέλεις στην κιθάρα όποτε βρίσκοντας τις νότες ανακαλύπτεις σε πια κλίμακα ανήκει. προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2007 Βασικά έτσι πως το λες εγώ μπερδεύτηκα στην αρχή. :lol: :lol: Αλλά εκείνο που πρέπει να ξέρεις σίγουρα είναι οι συγχορδίες όπως είπε και ο whitenoise. :wink: Πολλές φορές όμως μπορεί να ανήκουν και σε δυο διαφορετικές κλίμακες.Εξαρτάται πάντα απο τις επιλογές στις νότες σου και στις συγχορδίες :wink: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2007 Μου φαίνεται πρέπει να αρχίζω να διαβάζω θεωρία!!! :x 5-6 συγχωρδίες ξέρω και ζήτημα είναι αν θυμάμαι και 3 ονόματα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vandergraaf Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2007 Μου φαίνεται πρέπει να αρχίζω να διαβάζω θεωρία!!! :x 5-6 συγχωρδίες ξέρω και ζήτημα είναι αν θυμάμαι και 3 ονόματα!! +1000 :wink: Μάθε πρώτα τουλάχιστον βασική θεωρία και μετά προχωράς στα υπόλοιπα. Πιστεύω ότι είναι απαραίτητο. :D Βασική βασική θεωρία = νότες - διαστήματα - κλίμακες - χρόνοι - συγχορδίες. Καλό διάβασμα. :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2007 :evil: :evil: :evil:!¶λλος ένας λόγος να αρχίσω να διαβάζω θεωρία γιατί πάντα ήθελα αλλά πάντα βαριόμουνα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2007 Μου φαίνεται πρέπει να αρχίζω να διαβάζω θεωρία!!! :x 5-6 συγχωρδίες ξέρω και ζήτημα είναι αν θυμάμαι και 3 ονόματα!! +1000 :wink: Μάθε πρώτα τουλάχιστον βασική θεωρία και μετά προχωράς στα υπόλοιπα. Πιστεύω ότι είναι απαραίτητο. :D Βασική βασική θεωρία = νότες - διαστήματα - κλίμακες - χρόνοι - συγχορδίες. Καλό διάβασμα. :wink: +100.000.000!!!!! παρε ενα βιβλιο θεωριας καλομοιρη η οικονομιδη η διαμαντη . το τελευταιο συνοδευεται και απο workbook με ασκησεις (και τις λυσεις τους στο τελος) και αργοτερα εαν σε ενδιαφερει η βασικη αρμονια παρε το βιβλιο του αμαραντιδη , η κλασεις καλυτερα ακομα την αρμονια του piston. καλυτερο απ ολα ειναι να βρεις ενα δασκαλο που "να ταιριαζουν τα χνωτα σας" και να κανεις μαζι του μια σειρα μαθηματων στοιχειωδους θεωριας.. my 2 cents Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mij Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2007 Πως καταλαβαίνεις ποιά κλίμακα να χρησιμοποιήσεις πάνω σε μία μελωδία? When it's time to solo, play anything but rhe right scale...... Sorry...δεν μποριύσα ωα αντισταθώ........ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vandergraaf Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2007 Πως καταλαβαίνεις ποιά κλίμακα να χρησιμοποιήσεις πάνω σε μία μελωδία? When it's time to solo you play anything but rhe right scale...... Sorry...δεν μποριύσα ωα αντισταθώ........ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Εγώ σολάρω πάντα playback. Έτσι, είμαι πάντα στην σωστή κλίμακα... :twisted: :twisted: :twisted: :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2007 Εννοείς βάζεις το ρυθνικό να παίζει και σολάρεις?? Και εγώ έτσι το κάνω.Με τη σωστή κλίμακα όμως βγάζεις κάτι πολύ καλύτερο από το να παίζεις στην τύχη πολύ πιο γρήγορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση