dimsonic Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2017 εχει φοβερη μουσικοτητα.Γμτο ηχο επισης. Μουσικαρα. ασπρα μαλλια έπίσης... ;D με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2017 Έσφαλα λοιπόν. Μέγιστη ανωμαλία πάντως. ;D με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2017 ασπρα μαλλια έπίσης... ;D Kαμια 60αρια χρονων παλικαρακι πρεπει να ειναι,να μην εχει ασπρο μαλλακι? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2017 σιγά μην είναι 60. 60 είμαι γω και ουτε έτσι παιζω ουτε τέτοιο μαλλι εχω.... ;) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2017 60 είμαι γω και ουτε τέτοιο μαλλι εχω.... Τα βάφεις dim? ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2017 σιγά μην είναι 60. 60 είμαι γω και ουτε έτσι παιζω ουτε τέτοιο μαλλι εχω.... ;) Δοκιμασε μια καλη βαφη κι αν παξεις ετσι,πες να το βαψω και του λογου μου(οτι εχει μεινει). ;D Και για να επανελθουμε στα του θεματος,τι ωραια παιζει ο ανθρωπος,το ιδιο και η μπαντα: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2017 τι ωραια παιζει ο ανθρωπος, Είναι super λέμε. Και πάνω απ' όλα μουσικός, το ακούς παντού, ότι κι αν κάνει έχει τεράστια μουσικότητα. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2017 πάντως 7 χρονών είναι το βίντεο.... το μόνο σίγουρο είναι ότι αν παίξεις ποτέ μαζί του, δεν γίνεται να σου δείξει τα ακκόρντα.... ;D με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση