Thanoszin Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2017 Μετα την κατασκευη ενος JTM45 ειπα να φτιαξω κατι σε πιο πολα Watt. Ετσι αποφασισα να κατασκευασω το θηριο. :) Το σχεδιο ειναι αυτο,και μια φωτο μεχρι τωρα της κατασκευης. Full_Documentation_100W.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thanoszin Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2017 Η διαφορα με το σχεδιο ειναι οτι εβαλα πιο πολλες γηωσεις στο σασι και εβαλα αντιστασεις 1Ω-2W στις καθωδους των τελικων ωστε να μπορω να ρυθμισω bias. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2017 Ωραία και καθαρή δουλειά, από μετασχηματιστές τι έχεις βάλει; www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KostasP Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2017 Τεράστιος ενισχυτής, τόσο σε ήχο όσο και σε μέγεθος και βάρος! Μου πήρε χρόνια να καταλάβω τους κλασικούς Marshall και ακόμα δε μπορώ να πω ότι μου αρέσει ο 800ρης. Έχεις βάλει MV; Εγώ δυστυχώς τον δικό μου δεν τον έχω ακούσει να παραμορφώνει γιατί δε διαθέτω attenuator. Τα καθαρά είναι καταπληκτικά και το "δάγκωμα" που δίνει στον ήχο όταν παίζω με πετάλια είναι μοναδικό. Καταλαβαίνεις ότι παίζεις με τον SLP ακόμα και όταν το γκάζι είναι από πετάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
darshan Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2017 Τεράστιος ενισχυτής, τόσο σε ήχο όσο και σε μέγεθος και βάρος! Μου πήρε χρόνια να καταλάβω τους κλασικούς Marshall και ακόμα δε μπορώ να πω ότι μου αρέσει ο 800ρης. Έχεις βάλει MV; Εγώ δυστυχώς τον δικό μου δεν τον έχω ακούσει να παραμορφώνει γιατί δε διαθέτω attenuator. Τα καθαρά είναι καταπληκτικά και το "δάγκωμα" που δίνει στον ήχο όταν παίζω με πετάλια είναι μοναδικό. Καταλαβαίνεις ότι παίζεις με τον SLP ακόμα και όταν το γκάζι είναι από πετάλι. οι Marshall δεν είναι για να σου αρέσουν αλλά για να σε βγάζουν μπροστά στην μίξη. ;D ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2017 δεν διαλεγεις εσυ ενα marshall....το marshall διαλεγει εσενα.. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2017 δεν διαλεγεις εσυ ενα marshall....το marshall διαλεγει εσενα.. ;D ;D ;D ;D ;D ;D Εγώ ευτυχώς ... του κρύφτηκα. ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2017 ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thanoszin Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2017 Μετασχηματιστες εβαλα αυτους που λεει το σχεδιο,(απο Tube Amplifire Doctor). Κωστα δεν εχω βαλει Master Volume. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2017 Πω ένα θηρίο , αντέχει ο πάγκος; Εχει διαφορές από τον εξαιρετικό 45ρι σου; 1 Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση