Holystone Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2017 Εμένα με εκνευρίζει η γυναίκα μου. Γατάκια. Σε κατανοουμε φιλε trolley! Και σε στηριζουμε! ;D Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2017 Σε κατανοουμε φιλε trolley! Και σε στηριζουμε! ;D Δέχομαι αυτό το βραβείο εξ' ονόματος όλων των παντρεμένων, και το αφιερώνω στην μεγάλη συγγραφέα του βιβλίου "Πως να σπάσετε τα νεύρα ενός αθώου", την πεθερά μου. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2017 Νομίζω ειδικό βραβείο (ηχητικών εφέ) πρέπει να δοθεί στην κατηγορία "κολλητή της γυναίκας μου με τσιριχτή φωνή και 2 μωρά". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2017 Δέχομαι αυτό το βραβείο εξ' ονόματος όλων των παντρεμένων, και το αφιερώνω στην μεγάλη συγγραφέα του βιβλίου "Πως να σπάσετε τα νεύρα ενός αθώου", την πεθερά μου. ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ!!!!! ;D Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση