Pakos69 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2007 Kαλησπέρα, έψαξα στο forum σχετικά με τον CRATE CPB150 POWERBLOCK. Αλλά δυστυχώς δεν βρήκα καμιά ικανοποιητική απάντηση. Γι' αυτό άμα έχει κανείς την καλοσύνη ας με διαφωτίσει με το τι παίζει με αυτον τον και άμα μπορείς να παίξεις live με συγκρότημα και να ακούγεσαι. Είδος μουσικής www.myspace.com/totalriot2006 μιλάμε δλδ για hardcore καταστάσεις. Συναυλιακοί χόροι:Rodeo, An, Underworld, Gagarin(?) Παρακαλώ μην μου στείλετε links για να δω τι λέει το manual, τα έχω διαβάσει...μόνο όσοι έχουν προσωπική εμπειρία.. thnx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2007 http://www.musiciansfriend.com/document?doc_id=98917&g=guitar&src=3SOSWXXA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Pakos69 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2007 Παρακαλώ μην μου στείλετε links για να δω τι λέει το manual, τα έχω διαβάσει...μόνο όσοι έχουν προσωπική εμπειρία.. ναι το 'χω διαβάσει αυτό...κάποιον που να τον έχει ακούσει και να μπορεί να το επιβεβαιώσει??????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2007 για το στυλ μουσικης που λες οτι σε ενδιαφερει ειναι OK... ΑΛΛΑ->(τον ειχα για 6 μηνες και τον πουλησα) 1) προσφερει ΠΟΛΥ δυνατη ενταση.(αναλογα με το ηχειο βεβαια) 2) για μενα η ποιοτητα του ειναι 3 με αριστα το 10.αυτος ηταν και ο βασικος λογος που τον σκοτωσα κυριολεκτικα.ουτε για back up δεν ηθελα να τον κρατησω. NOT RECOMENDED ! my 2 cents :wink: Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Pakos69 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2007 οκ ευχαριστώ spimav_z για ηχείο έλεγα marshall 1960 4x12 ποιότητα λες οτι δεν εχει καλή...οκ thnx anyway Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2007 (οff topic) Πολύ sepultura το γκρουπ σου. Mπράβο όμως, πολύ καλό... Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Pakos69 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2007 thnx panagiotis "amott"...xm αρκετά sepultura αλλά θα έλεγα οτι περισσότερο μοιάζει με soulfly ή ektomorf...βασικά λέμε να ανεβάσουμε σε καμιά βδομάδα και άλλα 2 τραγούδια όπου το ένα είναι διασκευή στο Set Me Free των Ektomorf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2007 Παρακαλώ μην μου στείλετε links για να δω τι λέει το manual' date=' τα έχω διαβάσει...μόνο όσοι έχουν προσωπική εμπειρία..[/b'] ναι το 'χω διαβάσει αυτό...κάποιον που να τον έχει ακούσει και να μπορεί να το επιβεβαιώσει??????? δεν σου έστειλα λινκ προς μανουαλ αλλα "προσωπική εμπειρία" όπως ζήτησες, απλά όχι δικιά μου :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Pakos69 Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2007 sry gdevelek λάθος μου...βιάστικα να βγάλω συπέρασμα :( thnx man :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση