Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2017 Όχι επειδή διαφώνησες. Επειδή είπες ότι "νομίζουμε ότι είμαστε ελίτ". Δεν είναι "διαφωνία" (γενικώς) να λες τον άλλο "ψώνιο". Είναι προσβολή. μήπως είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ αλήθεια;;; "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2017 1. Μάλιστα. Την επόμενη φορά πχ που ο SF προτείνει μια γέφυρα, θα πρέπει να σκεφτόμαστε ότι το κίνητρό του μπορεί να είναι το γεγονός ότι παίρνει ποσοστά από την εταιρεία, το ίδιο με οποιονδήποτε που προτείνει κιθάρες, ενισχυτές, κλπ Πριν λίγες ημέρες κάποιος έγραψε απρόκλητα ότι έχω αγοράσει το φόρουμ, άρα μάλλον υπάρχει περισσότερη καχυποψία απ' ότι πιστεύεις. Δεν το έγραψα εγώ, ούτε εσύ, αλλά κάποιος το σκέφτηκε, και αν κάποιος σκέφτηκε κάτι τόσο απίθανο, είναι σίγουρο ότι σκέπτονται και πολλά άλλα. Η λέξη "πρέπει" σε αυτό που έγραψες είναι δική σου, δεν είπα εγώ ότι "πρέπει" ή ότι "δεν πρέπει" για τίποτε. 2. Ίσως είναι το μόνο αντικείμενο που δεν επιδέχεται συζήτηση. Εννοείς δηλαδή ότι αποτελούν αντικείμενο συζήτησης τα κίνητρα και οι προθέσεις του Σαββόπουλου? Πώς μπορεί αυτό να γίνει αντικείμενο κουβέντας, από την στιγμή που ο ένας μπορεί να πιστεύει άσπρο και ο άλλος μαύρο, χωρίς όμως πραγματικά να ξέρει κανένας την αλήθεια εκτός από τον ίδιο τον Σαββόπουλο? Δεν ξέρω τι λες. Διευκρίνησα ήδη πως γράφω κάτι το αδιανόητο ως (εξίσου αδιανόητο) υποθετικό παράδειγμα. Επί ποιου θέματος απαντάς; 3. Λάδι στην φωτιά δηλαδή, να έχετε λόγο να "σκοτώνεστε" χωρίς πραγματική αιτία. Αυτό είναι δικό σου συμπέρασμα και όσων μιλούν για δίκη προθέσεων. Προσωπικά δεν σκοπεύω να σκοτώνομαι με κανέναν, ούτε βλέπω κανέναν άλλο να σκοτώνεται. Άλλωστε σε ένα φόρουμ, ποτέ δεν υπάρχει πραγματική αιτία. 4. Πώς να αποδειχθεί? Για σκεφτείτε όλοι, να σκεφτόταν αυτό το πράγμα ο ένας για τον άλλο σε κάθε θέμα τι θα συνέβαινε. Αντιός noiz. Τι εννοείς "πως να αποδειχθεί"; Πως να αποδειχθεί αυτό που λέω πως δεν συμβαίνει; 5. Πώς το ξέρεις? Σου το είπαν ή το υποθέτεις? Ακόμα κι αν το κάνουν εσένα γιατί σε ενοχλεί, αν δεν ενοχλεί τους ίδιους? Υπάρχουν μέλη τα οποία έχουν ενεργή και συγκεκριμένη πολιτική δραστηριότητα. Και μου το έχουν πει, και το ξέρω από τρίτες πηγές και - το κυριότερο - δεν το κρύβουν οι άνθρωποι. Και τι εννοείς να "ενοχλεί τους ίδιους"; Φίλτατε trolley, όλα αυτά που γράφεις είναι εδώ, να ενισχύουν την καχυποψία (που πάντα υπάρχει σε κάποιο βαθμό) καθενός απέναντι στον άλλο. Που είναι εκείνα που έχουμε κοινά, και θα έπρεπε να τους δίνουμε μεγαλύτερη σημασία από αυτά που μας διχάζουν? Ποια η σημασία της συνύπαρξης σε έναν διαδικτυακό τόπο, αν αντί να διαβάζουμε απόψεις, διαβάζουμε προθέσεις? Αυτό είναι για σένα οι ανθρώπινες σχέσεις? Κοίτα, σου απαντώ από ευγένεια. Κατά τα άλλα, δε νομίζω ότι έχουμε συννενοηθεί. Εγώ αποδόμησα μία φράση της οποία γίνεται εκτεταμένη κάκιστη (κατά τη γνώμη μου, πάντα) χρήση και τώρα θα σου απαντήσω στο ερώτημα "τι είναι για 'μένα οι ανθρώπινες σχέσεις"; Έτσι όπως το πας, θα με χρεώσεις για ψυχιατρική ανάλυση (δεν πλερώνω). Ναι οι προθέσεις είναι σημαντικές (πολύ σημαντικές), αλλά η υπερβολική σημασία σ' αυτές, δεν δεν δημιουργεί τις καλύτερες συνθήκες συνύπαρξης, ειδικά διαδικτυακά, που δεν υπάρχει η άμεση διαπροσωπική επαφή, έτσι ώστε να λύνονται άμεσα οι όποιες πιθανές παρεξηγήσεις. Μια χαρά είναι οι συνθήκες συνύπαρξης. Τι πρόβλημα έχουν; Σκεφτείτε τα όλα αυτά και αποφασίστε παιδιά. :) Τι να αποφασίσουμε; Αν πρέπει να λέμε τρεις φορές την ημέρα "ξου η δίκη προθέσεων, ξου η δίκη προθέσεων, ξου η δίκη προθέσεων"; Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2017 1. Δεν ξέρω τι λες. Διευκρίνησα ήδη πως γράφω κάτι το αδιανόητο ως (εξίσου αδιανόητο) υποθετικό παράδειγμα. Επί ποιου θέματος απαντάς; 2. Προσωπικά δεν σκοπεύω να σκοτώνομαι με κανέναν, ούτε βλέπω κανέναν άλλο να σκοτώνεται. Άλλωστε σε ένα φόρουμ, ποτέ δεν υπάρχει πραγματική αιτία. 3. Τι εννοείς "πως να αποδειχθεί"; Πως να αποδειχθεί αυτό που λέω πως δεν συμβαίνει; 4. Υπάρχουν μέλη τα οποία έχουν ενεργή και συγκεκριμένη πολιτική δραστηριότητα. Και μου το έχουν πει, και το ξέρω από τρίτες πηγές και - το κυριότερο - δεν το κρύβουν οι άνθρωποι. Και τι εννοείς να "ενοχλεί τους ίδιους"; 5. Μια χαρά είναι οι συνθήκες συνύπαρξης. Τι πρόβλημα έχουν; 6. Τι να αποφασίσουμε; Αν πρέπει να λέμε τρεις φορές την ημέρα "ξου η δίκη προθέσεων, ξου η δίκη προθέσεων, ξου η δίκη προθέσεων"; 1. Δανείστηκα το "αδιανόητο" παράδειγμά σου, αλλά να σου πω τι λέω. Από την στιγμή που οι προθέσεις κάποιου δεν είναι γνωστές στους άλλους (ακόμα κι αν τις αναφέρει, ποτέ δεν ξέρουμε αν είναι έτσι ή όχι), δεν επιδέχονται καμίας συζήτησης, εκτός εκτιμήσεων. 2. Εγώ βλέπω να "σκοτώνονται". 3. Ακριβώς. Δεν γνωρίζει κανένας τις προθέσεις σου έτσι δεν είναι? 4. Να τους ενοχλεί το γεγονός ότι αυτή η πολιτική δραστηριότητά τους καπελώνει όλα τα υπόλοιπα πεδία δραστηριοτήτων τους (για όσους ισχύει κάτι τέτοιο). Υπάρχουν κι άλλα πράγματα στην ζωή. Η μουσική είναι ένα από αυτά. Φυσικά θα εκφράσουν τις όποιες απόψεις τους, αλλά μέχρι ενός σημείου. 5. Αν δεν βλέπεις εσύ κάποιο πρόβλημα, πάω πάσο. Οι προσβολές όμως στις κουβέντες δεν πάνε πάσο. 6. Να αποφασίσουμε τι noiz θέλουμε. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2017 6. Να αποφασίσουμε τι noiz θέλουμε. Τα έχουμε αποφασίσει προ πολλού, και πάλι τα ίδια έχουμε. Οι "πολιτικές" συζητήσεις πολώνουν, γι αυτό και απογορεύτηκαν. Και όχι δεν πολώνουν όσο τα ξύλα. Κάποιοι θίγονται περισσότερο αν τους θίξεις τον Μητσοτάκη , τον Τσίπρα, την Γεννηματά ή το τον Κουτσούμπα.....παραπάνω από τη les paul. Και όχι , αυτό δεν είναι πολιτική συζήτηση,που κάνουν μουσικοί, είναι κομματική.... Και αφορμές ψάχνουν ...να θυμώσουν και να παρεξηγηθούν, λες και θίχθηκε ο ιερός Ελλαδικός κομματισμός. Τίποτα δεν άλλαξε από το 1980...ή μάλλον άλλαξε,, προς το χειρότερο. Θα μου άρεζε μια πολιτική σύζήτηση ουσίας στο Noiζ, άλλα όχι με όρους FB. Edit: ΥΓ. Θα πρότεινα να το πάρουμε απόφαση ότι ΔΕΝ μπορούμε (ακόμα) να την κάνουμε, και ας την αποφεύγουμε. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2017 Και όχι , αυτό δεν είναι πολιτική συζήτηση,που κάνουν μουσικοί, είναι κομματική.... Και αφορμές ψάχνουν ...να θυμώσουν και να παρεξηγηθούν, λες και θίχθηκε ο ιερός Ελλαδικός κομματισμός. Ν' αγιάσει ο στόμας σου ρε φίλε. :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2017 εμένα πάλι μια και έχω και τα γενέθλιά μου, θα μου επιτρέψετε να διαχωρίσω δημόσια την θέση μου... και δεν θα παίξω άλλο με τις λεξούλες για να αποφευχθούν και οι παρεξηγήσεις... δεκτός φυσικά ο τρόπος που ο καθείς διαχειρίζεται την κοινωνική του διάδραση με τους υπόλοιπους (αν είναι παρόμοιας φιλοσοφίας), αλλά "εγώ" σαν Νίκος (από το σαν Μπάμπης της Quinta για τους παλιούς ;D) και εφόσον εννοείται ότι συνειδητά το πράττω πρώτος, δηλώνω και έχοντας υπόψη της συνέπειες του νόμου :D 8) ότι "επιτρέπω" στον καθένα και στον βαθμό που τον προκαλώ εκούσια ή ακούσια να "ασχοληθεί" με επιχειρήματα (σωστά ή ακόμα και λάθος θα την βρούμε την άκρη) με την ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ που καλώς ή κακώς του εκθέτω και με τα αποτελέσματά της, σε αυτόν και στην άδικη κενωνία που άλλους τους ανεβάζει και άλλους τους κατεβάζει... την "πρόθεση" μου όμως (καλή ή κακή) που με οδήγησε σε αυτήν, μόνο εγώ την ξέρω (ή μπορώ να την ανιχνεύσω αν δεν) άντε και κανας θεός αν υπάρχει και συναντηθούμε κάποτε... οποιονδήποτε αρέσκεται να το παίζει "θεούλης" ή "φίλος" ΣΚΑΛΙΖΟΝΤΑΣ "ερασιτεχνικά" το ΘΥΜΙΚΟ μου χωρίς να τον πλερώνω ως "ψυχαναλυτή" μου, τον θεωρώ ντεφάκτο απέναντί μου και επιφυλάσσομαι κάθε λεκτικής αντίδρασης μου ανάλογα την προσβολή που θα εισπράξω... εκτός πάντα αν την έχω δημοσιοποιήσει και έχει γίνει πιστευτή ή την έχω εκμυστηρευτεί και πέσω σε κουτσομπόλα ψυχή... τόσο απλά είναι τα πράγματα στις δικές μου ανθρώπινες σχέσεις... όλα τ άλλα kate me αποτελούν "επιχείρηση παραβίασης" του πιο ΙΕΡΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ μου ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ... της "ινκόγκνιτο" ΣΚΕΨΗΣ... ΥΓ αν κάποιος βρει μύγα στα ανωτέρω δεν είναι δικιά του και να την αφήσει ήσυχη... ;) :D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2017 εμένα πάλι μια και έχω και τα γενέθλιά μου, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κύριε δικηγόρε μου. :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2017 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΣΥΜΠΙΕΣΤΑ!!!!!!!!!!!!! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2017 Ν' αγιάσει ο στόμας σου ρε φίλε. :) Να αγιάσει ο στόμας, αλλά συμμετείχες σφόδρα. Όπως και αν έχει, εγώ δεν άνοιξα πολιτικό θέμα, όπως μπορεί να δει ο καθείς εις στην πρώτη σελίδα. Αυτά που μου λες πάντως, για προσβολές κλπ, δεν με αφορούν. Δεν προσέβαλλα κανέναν, μια και έχω και τα γενέθλιά μου Χρόνια Πολλά και Ευτυχή. Έχεις την ίδια μέρα με μία φίλη μου. Τα έχουμε αποφασίσει προ πολλού, και πάλι τα ίδια έχουμε. Επαναλαμβάνω ότι εγώ δεν άνοιξα κανένα πολιτικό θέμα, εκτός αν το να συζητήσει κάποιος για μία συναυλία ενταγμένων ή ανένταχτων πολιτών είναι "πολιτικό θέμα". Η μουσική δεν αφορά τα μουσικά όργανα, ή οποιουδήποτε είδους εξοπλισμό, αλλά το καλλιτεχνικό προϊόν που προκύπτει από αυτό τον εξοπλισμό. Όμως, ζηλωτές ιδεοληψιών (όχι εγώ, προφανώς) μειώνουν κάθε θέμα συζήτησης σε αυτό που τους παίρνει, δηλαδή - για να το πούμε απλά αγαπητέ fusiongtr, μπορεί να ανοίγαμε ένα θέμα για την μεγάλη Λειτουργία του Μότζαρτ και να πέφταμε σε κάποιον φανατικό άθεο που να επιχειρούσε να ακυρώσει τη συζήτηση επί της βάσεως ότι "μα, δεν υπάρχει Θεός". Ε, τι να κάνω εγώ για κάτι τέτοιο... τόσο καταλαβαίνει ο άνθρωπος, τόσο λέει. Αν τσιμπήσουμε όμως και ανοίξουμε μία θεολογική συζήτηση για το θέμα αυτό, τότε δεν θα φταίει ο Μότζαρτ, δε θα φταίει η Λειτουργία, δε θα φταίει αυτός που την άνοιξε. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2017 Επαναλαμβάνω ότι εγώ δεν άνοιξα κανένα πολιτικό θέμα, Μα εγω δεν είπα ότι άνοιξες εσυ. Σιγα που χρειάζεται να ανοίξεις πολιτικό θέμα.....για να πάει εκεί η κουβέντα. Ο,τι θέμα και να ανοίξεις....αν κάποιος θέλει να το πάει εκεί ..θα το παει Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση