TamTam Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2017 Όταν ένας καλλιτέχνης αποφασίσει να αποχωρήσει από το κόκκινο μαντρί τότε αναλαμβάνουν δράση τα έμμισθα (?) τσοπανόσκυλα Elaborate please Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2017 Παιδιά το θέμα της ΕΡΤ και των καναλιών είναι τελείως άσχετο, ας μην το συνεχίσουμε εδώ - ιδιαίτερα δε, ας μην το συνεχίσουμε αν είναι να παραθέτουμε fake news. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2017 Elaborate please Τίποτα άστο. Δεν έχει νόημα. Με την κοπτοραπτική δεν τα πάω καλά. Πάω να κάνω παρέα στον Auditory Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2017 Τίποτα άστο. Δεν έχει νόημα. Με την κοπτοραπτική δεν τα πάω καλά. Πάω να κάνω παρέα στον Auditory Γιατί; Δεν σε πρόσβαλα! Αφού έχεις και το ελεύθερο να εκφραστείς για το "κόκκινο μαντρί και τα τσοπανόσκυλα" , καμία σχέση με τον Auditory. Πετάς κάτι και το αφήνεις έτσι να αιωρείται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2017 Κατά τα άλλα, ο Auditory πολιτικολογούσε όταν αναφέρθηκε σε (πληρωμένο ή απλήρωτο) χρέος ιδιωτικού καναλιού προς την εφορία (δεν συμφωνώ με την συλλογιστική του, αλλά δεν έχει σημασία), και το post του πήγε στην εσπρέσσο, ενώ όταν προσπάθησε να εξηγήσει ότι παρεξηγήθηκαν τα γραπτά του, κάθε post του σβηνόταν. Κρίμα είναι ρε παιδιά. Ή όλοι ή κανένας. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2017 Η συζήτηση για τα κανάλια (ιδιαίτερα σε αυτή τη βάση που επιχειρείται) ανήκει στην Espresso. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2017 Πετάς κάτι και το αφήνεις έτσι να αιωρείται; Στην προηγούμενη σελίδα έδωσα εγώ απάντηση. Ελπίζω να σε καλύπτει. :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2017 Πιστεύω ότι όλοι θα συμφωνούσαμε με το "ή όλοι ή κανένας". Στην προηγούμενη σελίδα έδωσα εγώ απάντηση. Ελπίζω να σε καλύπτει. :) Από πότε, το να μην απαντήσω σε κάτι που με ρωτάς, μπορεί να σε καλύψει βρε BlackCrow? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2017 Όπως έγραψε και ο Νιόνιος σε έναν από τους στίχους του "The answer, my friend, is blowin' in the wind" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2017 Από πότε, το να μην απαντήσω σε κάτι που με ρωτάς, μπορεί να σε καλύψει βρε BlackCrow? ;D ;D ;D ;D ;D ;D Δεν είμαι ο BlackCrow. ;D ;D ;D Ή μήπως είμαι και δεν το ξέρω? ;D ;D Τι λες ρε ταμταμ? :o :o Τα χάπια μου, δεν είμαι καλά. ::) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση