Προς το περιεχόμενο

(Ούτε) όλοι μαζί μπορούμε

trolley

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ξέρω αν τα χρωστάει,

ειπαμε ΔΕΝ τα χρωσταει ,τα εχει εξοφλησει εδω και πολυ καιρο , μιλαμε για peanuts βεβαια...οπως σωστα λες.....ειδικα αν δουμε ποσο επιβαρυνει τους....φτωχους Ελληνες το ΑΧΡΗΣΤΟ παραμαγαζο της Μεσογειων του 0.5% ακροαματικοτητας (γυρω στα 200.000.000 το χρονο...)

Α και φυσικα με ΣΤΟΙΧΕΙΑ οχι με πορδοδευτικο τροπο.... ;)

ceb5cf81cf84.png

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 419
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Εγώ δεν έκανα κριτική σε 'σένα αλλά σε αυτό που διάβασα. Όμως, κόψτε αυτή την κουβέντα με το "τα άλλα δεν με αφορούν", πρώτον διότι δεν είναι "άλλα" (είναι ο κεντρικός πυρήνας του άρθρου, λέει "τα καλύτερα τραγούδια του" για όσα γράφτηκαν πριν το "Τραπεζάκια Έξω") και δεύτερον διότι τα άρθρα (οποιουδήποτε) δεν είναι ποικιλία ώστε να φάμε το τυρί άλλα όχι την ελιά (αλλιώς ο αρθρογράφος είναι χάλιας, το οποίο δεν μπορώ να πω για τη συγκεκριμένη περίπτωση, παρ' ότι διαφωνώ).

Αυτη ειναι μια δικη σου θεση με την οποια εγω διαφωνω. Απο την στιγμη που προκειται στην ουσια για μια παραθεση προσωπικων εκτιμησεων, ειναι στη διακριτικη ευχερεια τη δικη μου και του εκαστοτε αναγνωστη να επιλεξει με ποιες συμφωνει και με ποιες διαφωνει.  Στο συγεκριμενο αρθρο ας πουμε, διαφωνω οτι μεχρι τα Τραπεζακια Εξω γραφτηκαν τα καλυτερα τραγουδια του, αλλα συμφωνω οτι ο Σαββοπουλος υπηρξε και ειναι ακομη τροπον τινα attention whore.

It's a shame stupidity isn't painful.

υπηρξε και ειναι ακομη τροπον τινα attention whore.

οπως ΟΛΟΙ σχεδον οι καλλιτεχνες που δεν περιοριζονται στους 4 τοιχους της κρεββατοκαμαρας τους,,,, ;D ;D

αν δεν εισαι  attention whore δεν ΓΙΝΕΣΑΙ τραγουδιστης ετσι κι αλλοιως  ;)

Αυτη ειναι μια δικη σου θεση με την οποια εγω διαφωνω. Απο την στιγμη που προκειται στην ουσια για μια παραθεση προσωπικων εκτιμησεων, ειναι στη διακριτικη ευχερεια τη δικη μου και του εκαστοτε αναγνωστη να επιλεξει με ποιες συμφωνει και με ποιες διαφωνει.  Στο συγεκριμενο αρθρο ας πουμε, διαφωνω οτι μεχρι τα Τραπεζακια Εξω γραφτηκαν τα καλυτερα τραγουδια του, αλλα συμφωνω οτι ο Σαββοπουλος υπηρξε και ειναι ακομη τροπον τινα attention whore.

Δεν αναφέρθηκα σε τι διαφωνείς και τι συμφωνείς, διότι δεν έγραψες αρχικώς αυτό, είπες για focus το οποίο είναι εντελώς άλλης κλάσεως προσέγγιση. Εξήγησα ότι δεν μπορούμε να παίρνουμε αποσπασματικά μία φράση (π.χ.) από ένα άρθρο και να λέμε, "α, αυτό μου κάνει" όταν το πλαίσιο είναι αλλού ορισμένο.

Ξαναγράφω λοιπόν ότι είναι - φανερά, όχι μόνο από το άρθρο αλλά και άλλα στοιχεία της σελίδας - οι απόψεις ενός πικραμένου (από το Σ) κομμουνιστή, δηλαδή τόσο έγκυρες όσο και ότι άλλο λένε.

Mea Culpa

Παιδια εχουμε ΜΕΓΑΛΟ προβλημα.....δεν τα δινανε τα λεφτα καλυτερα για ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ .... νομιζω την εχουμε μεγαλυτερη αναγκη απο τα ΦΑΪ ως λαος    ;D

https://www.youtube.com/watch?v=7AZQMH5HtPs

Η κόρη του εφοπλιστή Σπύρου Πολέμη, Κατερίνα Πολέμη και η Δήμητρα Γαλάνη μαζί με τον Διονύση Σαββόπουλο στη συναυλία του "Όλοι Μαζί Μπορούμε" στο Καλλιμάρμαρο (12/7/17)

αυτο τους πειραξε....

;D

Εδω και πολυ καιρο αποφευγω γενικα να συμμετεχω σε συζητησεις που περιεχουν σκουπιδαριο για χαριν της ψυχικης μου υγειας. Ωστοσο μου προκαλει εκπληξη το ποση απηχηση εχουν οι αποψεις του Καρανικα σε ορισμενα μελη, αν δεν ειναι ο ιδιος αυτοπροσωπως.

Κακώς σου προκαλεί έκπληξη.

Η πλειονότητα των Ελλήνων έχει τέτοιες απόψεις,απόρροια της συστηματικής πλύσης εγκεφάλου δεκαετιών και της συνακόλουθης απώλειας κριτικής σκέψης.

Διαφωνώ με σχόλια περί της γενικευμένης καφρίλας της ελληνικής κοινωνίας.

Όχι επειδή δεν είναι έτσι.

Αλλά επειδή έτσι είναι παντού more or less.

Εκτός και αν νομίζουμε ότι ο μέσος αμερικάνος ή ο μέσος ευρωπαίος είτε άγγλος, είτε γερμανός, είτε εσθονός (ως μέσος εννοώ το μέσο όρο, όχι τη μεσαία τάξη) διαβάζει Νίτσε και ακούει Λιστ, πίνει μόνο ένα κονιάκ το βράδυ μετά το φαγητό και έχει φιλοσοφήσει τη ζωή του.

Το θέμα δεν είναι ο "λαός".

Το θέμα είναι οι ελίτ.

Και αυτό είναι το πρόβλημα στην Ελλάδα.

Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πραγματικές ελίτε ούτε στην οικονομία, ούτε στη βιομηχανία, ούτε στις τέχνες, ούτε στην ακαδημία ούτε πουθενά.

Γι'αυτό το λόγο βρίσκουν το κενό οι κατασκευασμένες ελίτ, και αναλαμβάνουν τους ρόλους αυτούς παριστάνοντας κάτι που δεν είναι.

Όχι ότι δεν υπάρχουν αξιόλογα άτομα που θα μπορούν να απαρτίσουν αυτές τις ελίτ. Υπάρχουν, αλλά μεμονωμένα και απομονωμένα. Έτσι χάνεται η δυναμική της ομάδας μιας πραγματικής ελίτ που μπορεί να παρασύρει ολόκληρες κοινωνίες μαζί της.

Το πρόβλημα είναι στην ελίτ,αλλά και στον λαό.

Ζώντας στο εξωτερικό θα παραδεχθώ ότι πνευματικά/καλλιτεχνικά η Ευρώπη δεν διανύει την καλυτερή της περίοδο,

αλλά με περίσσεια σιγουρια θα σου πω ότι κανείς στη χώρα που ζω δε θα έπινε φραπελιά για να θεραπεύσει τον καρκίνο,δεν θα υπήρχαν οπαδοί του αρτέμη σώρρα,πρωθυπουργοί που κάνουν το οχι->ναι,

απόφοιτος Λυκείου-υπουργός παιδείας-αρνητής γενοκτονίας και πάει λέγοντας..

Και για να μην θεωρηθεί το σχόλιο μου μονόπλευρο,ούτε 3 οικογένειες που  παράγουν επί δεκαετιες πρωθυπουργους λες και είμαστε σε κανενα αφρικανικο βασίλειο.

Τα παραπάνω,ΔΕΝ θα μπορουσαν να συμβούν εδώ που ζω.

Γιατί τόσο η ελίτ όσο και ο λαός,έχει τόσα αντανακλαστικα και παιδεία,όσα απαιτούνται για να μη συμβούν τέτοιες γραφικότητες.

Στην Ελλάδα,λαός και ελίτ,είναι στο μεγαλύτερό τους ποσοστό για κλάμματα..

Όπως για κλάμματα είναι και οι κρατικοδίαιτοι στρατευμένοι καλλιτέχνες που θα τους τρώμε στη μάπα μέχρι να φτάσουν 100χρονών.

Και το χειρότερο είναι ότι μας αφήνουν στη θέση τους,διαδοχους της κλάσης:"πίνω μπάφους και παίζω pro"

.

οπως ΟΛΟΙ σχεδον οι καλλιτεχνες που δεν περιοριζονται στους 4 τοιχους της κρεββατοκαμαρας τους,,,, ;D ;D

αν δεν εισαι  attention whore δεν ΓΙΝΕΣΑΙ τραγουδιστης ετσι κι αλλοιως  ;)

Εχεις ενα δικιο, ενδεχομενως να μην το τοποθετησα οπως θα πρεπε. Ας επαναδιατυπωσω, σε μια διαρκη προσπαθεια να παραμεινει relevant ο Σαββοπουλος, προβαινει σε κινησεις τυπου Καλομοιρας ωστε να κερδισει και λιγο χρονο στα καναλια. Να πω εδω οτι ανεξαρτητως πολιτικων πεποιθησεων - εξαλλου στα δικα μου αυτια το εργο του ποτε δεν ηταν "πολιτικο" με την απολιθωμενη εννοια που λιγο πολυ οριζουμε το "πολιτικο" στην ελλαδα - ο Σαββοπουλος ειναι ΟΓΚΟΛΙΘΟΣ ( μεχρι τα 10 χρονια κομματια  :P :P >:D :-*)

It's a shame stupidity isn't painful.

Κύριε Κανιμόθριε μιας και ζεις στα εξωτερικά και με βάση κυρίως την τελευταία παράγραφο, να σου συστήσω έναν μέλλοντα βουλευτή και πιθανό Υπ.Πο.

http://www.iefimerida.gr/news/350666/tis-eyhes-toy-prokopi-paylopoyloy-piran-sakis-royvas-kai-katia-zygoyli-eikona

Κύριε Κανιμόθριε μιας και ζεις στα εξωτερικά και με βάση κυρίως την τελευταία παράγραφο, να σου συστήσω έναν μέλλοντα βουλευτή και πιθανό Υπ.Πο.

http://www.iefimerida.gr/news/350666/tis-eyhes-toy-prokopi-paylopoyloy-piran-sakis-royvas-kai-katia-zygoyli-eikona

Μετά από οσα έχουν συμβεί,ειδικά τα τελευταία χρόνια,τιποτα δεν θα με εξέπληττε πλέον..

Προσπαθώ να διαβαζω όσο το δυνατόν λιγότερο σχετικά με την Ελλάδα θεματα,γιατί η κατάσταση στη χώρα με στεναχωρεί βαθιά.

Και δυστυχως δε βλέπω φως στο τούνελ. :(

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου