Guru npap Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2017 OP Guru Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2017 δεν ξέρω αν σας παρηγορεί ορε ατιπρόσωποι ;D, αλλά το 100% (τουλάχιστον σε ανάλογο τεστ εν γνώση μου), δεν έχει κάτσει ούτε μία φορά έστω και από τύχη... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2017 το 100% δεν έχει κάτσει ούτε μία φορά έστω και από τύχη... Ναι, αλλά δεν το έπαιξαν μεταβλητό σύστημα, (ένα από τα τρία για wav, και τα άλλα καρφί). ;D ;D ;D Νίκο ρίξε κι άλλο τεστάκι. :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2017 OP Guru Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2017 αν βρω χρόνο πριν φύγω για κανα μπανάκι μπορεί να κάνω κι ένα κλιμακωτό Α/Β από χαμηλά μέχρι και HD 24μπιτα αρχεία, που θα μπορεί να λειτουργήσει και σαν ear training ασκησούλα... αν και άπατο θα πάει με τέτοιες ζέστες (που μάλλον με έχουν βαρέσει ήδη μια και το συζητάω με 90 ντεσιμπέλ background noise αυτή την στιγμή στο μπαλκόνι μου από τα τζιτζίκια)... ::) ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru makam Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2017 Δεν το πρόλαβα το συγκεκριμένο και μου αρέσουν πολύ αυτού του είδους τα 'blindfolds'! Κάτι τα live, τα μπάνια και οι ζέστες, κάτι που το μυαλό ήταν αλλού... Νίκο κάνε το επόμενο μετά τις διακοπές. Αφησέ το για αρχές Σεπτέμβρη που θα είμαστε οι περισσότεροι πίσω να υπάρχει λίγος χρόνος παραπάνω για ακρόαση να το ευχαριστηθούμε!!! Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!!! Makis Ablianitis facebook.com/makisablianitisofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2017 OP Guru Share Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2017 συμφωνώ Μάκη μου... για φθινόπωρο προσανατολιζόμουν ήδη κι εγώ... καλό καλοκαίρι και σε σένα και σε όλους τους φίλους μας εδώ... ΥΓ... και επ' ευκαιρία όχι σκουπίδια σε θάλασσες και ακτές (και ρεμάλια - ειδικά οι ενθουσιώδεις νεανίες κιθαρωδοί- το νου σας... αλλάξαμε την σπασμένη από το πάθος της εκτέλεσης του "να μ΄αγαπάς" υπό το σεληνόφως ρε?... δεν την ξεχνάμε ποτέ πεταμένη στην άμμο... :-* ;D) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2017 Νομίζω ότι έχει ενδιαφέρον. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2017 πλάκα με κανεις.... το ειδα πριν μισή ωρα.... και τώρα το βλέπω εδω με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2017 Μας εχει ψυχολογήσει καλά το διαδύκτιο ;D Ωραίος ο τύπος κάλα τα λέει έπιασε το θέμα από πολλές μεριές Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2017 Ειχα δει προσφατα ενα βιντεο δικο του....οπου γκρινιαζε για τα Μακ. Μαλλον περναει καποια κριση γκρινιας. Επι του συγκεκριμενου θεματος....το mp3 δεν ειναι απλα ενα αρχειο απο το οποιο λειπουν υψηλες συχνοτητες και ολη η επιχειρηματολογια του στηριζεται σε αυτη την ιδεα. Ακομη και ετσι θα επρεπε να εχει πεισθει απο το οτι η βοηθος του επιασε 66 στα εκατο, χωρις να κοπιασει, με μετρια ακουστικα. Μαλιστα, οπως εχω ξαναγραψει, μοιαζει να ειναι ευκολοτερο σε κοματια που δεν ειναι πνιγμενα σε επεξεργασμενες ηχητικες πηγες, για ευνοητους λογους. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2017 Μαλλον περναει καποια κριση γκρινιας. Στα 55 του μάλλον άλλη κρίση περνάει ;) Είπε και άλλα πραγματάκια, όπως ότι οι καλύτεροι μιξαδόροι (?) είναι από 45 εώς 60φεύγα σε αντίθεση με ότι θα πίστευε κάποιος, ότι οι μεγαλύτεροι σε ηλικία δεν έχουν τόσο καλή ακοή για να κάνουν τόσο καλές μίξεις (αν και από ένα σημείο και μετά πιθανόν να παίζει ρόλο και η εμπειρία εκτός από τα αυτιά). Είπε επίσης ότι πολλοί από αυτούς χρησιμοποιούν για μόνιτορ τα Yamaha NS10 των 600 δολλαρίων αντί άλλων πανάκριβων των 10.000 $ και βάλε. Φυσικά αν ο npap δει το βίντεο θα μπορούσε να μας πει περισσότερα επί του θέματος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση