nosi Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2017 γιατί τα vintage πιατίνια στην ελλάδα τα σκοτώνουν ? εμένα δεν με χαλάει και αμα ειναι καλοσυντηρημένα θα αγοράζω οσο μπορώ αλλά γιατί? εμένα πάντως μου ακούγονται πολύ καλύτερα απο τα καινούρια. edit: μολις καταλαβα οτι δεν βγαζει νόημα έτσι οπως το έγραψα όταν λέω σκοτώνουν ενοώ οτι στα μεταχειρισμένα είναι πολύ φθηνά. https://www.youtube.com/watch?v=eXKIEJ0ez98\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2017 Administrator Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2017 Και δεν χαίρεσαι; Προφανώς δεν υπάρχει αναπτυγμένη η κουλτούρα του vintage στους drummers μας. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2017 Σωστά. Είμαστε λίγοι, και οι περισσότεροι γνωριζόμαστε μεταξύ μας ιντερνετικά ή/και προσωπικά. Let's keep it that way για να μην τρελαθεί η ελληνική αγορά! ;D Παραδόξως, ανάμεσα στους λίγους Έλληνες βινταζοντραμόπληκτους υπάρχει και ένας που έχει τη δεύτερη (ή τρίτη, ανάλογα με το τι αγοράζουν οι άλλοι δύο) συλλογή vintage Ludwig στην Ευρώπη. Όχι, δεν είμαι εγώ, ευτυχώς :) Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση