TamTam Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2017 Αγγλία, Λονδίνο, Ιούλιος 2017. Η συναυλια των Green Day είναι sold out. 65.000 άνθρωποι περιμένουν την μπάντα να βγει στη σκηνή, όταν από τα ηχεί ακούγεται το Bohemian Rhapsody. Αυτό που ακολουθεί είναι συγκινητικά όμορφο. Προς τιμή τους, οι Green Day το ανεβάζουν στο επίσημο κανάλι του συγκροτήματος στο Youtube. Respect. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2017 Θα μείνω στο καλύτερο σχόλιο κάτω απ' το βίντεο "Only Queen can rock an entire stadium without ever been there" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2017 υπέροχο . Μαγεία "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2017 Κάποιοι τραγουδάνε και τα σόλο ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickel Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2017 ...και το χοροπηδητό ξεκινάει στο 4:03 ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2017 40 και βάλε χρόνια από τη μέρα που κυκλοφόρησε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2017 Τι να παιξουν μετα οι κακομοιρηδες οι green day; Αν με ενα playback γινεται αυτο μετα εγω να ανεβω στη σκηνη να παιξω τι για να γινει το κατι παραπανω που να δικαιολογει την παρουσια μου σαν live act; 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2017 Τι να παιξουν μετα οι κακομοιρηδες οι green day; Αν με ενα playback γινεται αυτο μετα εγω να ανεβω στη σκηνη να παιξω τι για να γινει το κατι παραπανω που να δικαιολογει την παρουσια μου σαν live act; Προφανώς δεν τους έχεις δει live. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2017 Ανατριχίλα. Ποτέ δεν κατάλαβα πώς ένα κομμάτι σαν το Bohemian Rhapsody - εννοώ μεγάλο σε διάρκεια, "δύσκολο", από την άποψη ότι δεν ήταν το κλασικό 4λεπτο ποπ, κουπλέ/ρεφρέν/κουπλέ/ρεφρεν/σόλο/κλείσιμο κ.λπ. - κατάφερε,όχι μόνο να γίνει υπερχιτ αλλά και, ουσιαστικά, μέρος της Βρετανικής παράδοσης (και ας μην αναφέρω ότι πολλοί θα το χαρακτήριζαν χαζοχαρούμενο...). Από την άλλη συνειδητοποιώ ότι εγώ που, απ' όσο γνωρίζω, δεν είμαι Βρετανός ξέρω απ' έξω όλους τους στίχους - ναι και το οπερατικό μέρος - από τα 16 μου. Επίσης ξέρω και τους στίχους του We will rock you και πέντε-έξι άλλων Queenοκομματιών. Αντίθετα, δεν ξέρω π.χ. τους στίχους του Blitzkrieg Bop. Τι διάλο είχαν αυτοί οι Queen; Edit: Τα ίδια και στη Σλοβενία. I mean, WTF man? (όπως θα έλεγε και η κυρα Μέλπω απέναντι, που είναι μετανάστρια απ' το κάτω Μπρονξ). Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2017 Και αυτό κύριοι εννοούμε όταν λέμε ότι η μουσική κάποιου τον έκανε αθάνατο... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση