Προς το περιεχόμενο

Donna Summer - Protection

Haris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

>Όσο για τον Springsteen, τα γεγονότα έχουν ως εξής : στις μέρες μας όντως έχει πουλήσει περισσότερους δίσκους από τη Summer (<

Και όμως δεν έχει,μη ξεχνάς πως ουσιαστικά μόνο το Born in the USA  ήταν

ΚΤΗΝΩΔΕΣ επιτυχία :)

Η Summer παίζει σε επίπεδα Michael Jackson,Pink Floyd ,ACDC ,Presley & Beatles όσον

αφορά πωλήσεις δισκων.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

>Όσο για τον Springsteen, τα γεγονότα έχουν ως εξής : στις μέρες μας όντως έχει πουλήσει περισσότερους δίσκους από τη Summer (<

Και όμως δεν έχει,μη ξεχνάς πως ουσιαστικά μόνο το Born in the USA  ήταν

ΚΤΗΝΩΔΕΣ επιτυχία :)

Η Summer παίζει σε επίπεδα Michael Jackson,Pink Floyd ,ACDC ,Presley & Beatles όσον

αφορά πωλήσεις δισκων.

Να σου πω την αλήθεια, έτσι ορκιζόμουν και εγώ, αλλά (επειδή το ξέρω ότι είσαστε γατόνια), το τσέκαρα μόλις χθες το βράδυ. Οπωσδήποτε, δεν έχει νόημα να επιμένω, άλλωστε αλλού είναι το νόημα της συζητήσεως λαίμαι.

;D ;D ;D

Mea Culpa

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

@ trolley: Γενικά συμφωνούμε εκτός από κάποια επιμέρους σημεία χωρίς ιδιαίτερη σημασία, και για αυτό δεν τα αναφέρω.

Για τους Abba ειδικά, έχω εδώ κάποια χρόνια την αίσθηση ότι έχουν γίνει σχεδόν καθολικά αποδεκτοί από τους Έλληνες ξενο-μουσικο-ασχολούμενους, ως ένα από τα σημαντικότερα γκρουπ στην ιστορία της δυτικής pop. Και φυσικά, είναι.

Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά, τουλάχιστον στον δικό μου ευρύτερο κύκλο μουσικο-τέτοιων-πώς-τους-είπα (συμπεριλαμβάνω σε αυτούς και το Noiz), αυτό διαπιστώνω.

Επίσης, σόρυ γενικά για το μάλλον εριστικό ύφος του αρχικού ποστ. Δεν είχα τέτοια πρόθεση, ήταν η κακιά η ώρα, άνθρωποι είμαστε, μου είχε καεί το σπανακόρυζο κ.λπ.  :)

Something Wicked This Way Comes

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου