SP Custom Guitars Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα σας. Σας παρουσιάζω την δική μου εκδοχή σε Ηλεκτροκλασσική κιθάρα η οποία κατασκευάζεται εξ ολοκλήρου στο χέρι στο εργαστηριό μου στη Λιβαδειά. Η φιλοσοφία της κατασκευής είναι τέτοια ώστε να κάνει τη ζωή του μουσικού ευκολότερη τόσο στο στούντιο όσο και σε ζωντανή εμφάνιση, για απόλυτο έλεγχο του ήχου με ένα και μόνο κουμπί από κλασσικό μέχρι Jazz. Ευελιξία στο χειρισμό λοιπόν και προσαρμογή του χώρου στο όργανο και όχι το αντίθετο. Τη συγκεκριμένη κιθάρα έχουν εμπιστευτεί αρκετοί Ελληνες μουσικοί όπως: Παντελής Γκέρτστος, Μάκης Αμπλιανίτης, Νίκος Αρβανίτης κ.α. Μετά από χρόνια αναζήτησης στο αντικείμενο 'κιθάρα με nylon χορδές' και πως θα καταφέρει να βγεί σωστά στο live, νομίζω πως επιτέλους κατάφερα να βρώ τη λύση!!! Και χαίρομαι ακόμα πιο πολύ, γιατί αυτή η λύση δεν ήρθε από κάποιον καταξιωμένο κατασκευαστή του εξωτερικού, αλλά από έναν δικό μας άνθρωπο, πολύ καλό μουσικό και εξαίρετο κατασκευαστή Spyros Panourgias , που κατάφερε να φτιάξει μια κιθάρα εκπληκτικής απόκρισης, με πολύ απλό έλεγχο (μόνο 2 κουμπιά) σ' ένα ελαφρύ και όμορφο σύνολο!!! Από τον πολύ κλασσικό ήχο, μέχρι τις jazz και fusion αναζητήσεις, με μία μόνο κιθάρα!!! Πράγματι αισθάνομαι υπερήφανος που θα παίζω στις επόμενες παρουσιάσεις του άλμπουμ 'URANOS' και όχι μόνο, την κιθάρα του Σπύρου S.P. Custom Guitars και τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη του!!! Μάκης Αμπλιανίτης. Σας παραθέτω και κάποια και κάποια Links για να την ακούσετε. S. P. Custom Nylon Electric Guitar | Guitar Spot https://www.facebook.com/SPCustomGuitars Σας ευχαριστώ και είμαι στη διαθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία. Σπύρος Πανουργιάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα σας. Σας παρουσιάζω την δική μου εκδοχή σε Ηλεκτροκλασσική κιθάρα η οποία κατασκευάζεται εξ ολοκλήρου στο χέρι στο εργαστηριό μου στη Λιβαδειά. Η φιλοσοφία της κατασκευής είναι τέτοια ώστε να κάνει τη ζωή του μουσικού ευκολότερη τόσο στο στούντιο όσο και σε ζωντανή εμφάνιση, για απόλυτο έλεγχο του ήχου με ένα και μόνο κουμπί από κλασσικό μέχρι Jazz. Ευελιξία στο χειρισμό λοιπόν και προσαρμογή του χώρου στο όργανο και όχι το αντίθετο. Τη συγκεκριμένη κιθάρα έχουν εμπιστευτεί αρκετοί Ελληνες μουσικοί όπως: Παντελής Γκέρτστος, Μάκης Αμπλιανίτης, Νίκος Αρβανίτης κ.α. Μετά από χρόνια αναζήτησης στο αντικείμενο 'κιθάρα με nylon χορδές' και πως θα καταφέρει να βγεί σωστά στο live, νομίζω πως επιτέλους κατάφερα να βρώ τη λύση!!! Και χαίρομαι ακόμα πιο πολύ, γιατί αυτή η λύση δεν ήρθε από κάποιον καταξιωμένο κατασκευαστή του εξωτερικού, αλλά από έναν δικό μας άνθρωπο, πολύ καλό μουσικό και εξαίρετο κατασκευαστή Spyros Panourgias , που κατάφερε να φτιάξει μια κιθάρα εκπληκτικής απόκρισης, με πολύ απλό έλεγχο (μόνο 2 κουμπιά) σ' ένα ελαφρύ και όμορφο σύνολο!!! Από τον πολύ κλασσικό ήχο, μέχρι τις jazz και fusion αναζητήσεις, με μία μόνο κιθάρα!!! Πράγματι αισθάνομαι υπερήφανος που θα παίζω στις επόμενες παρουσιάσεις του άλμπουμ 'URANOS' και όχι μόνο, την κιθάρα του Σπύρου S.P. Custom Guitars και τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη του!!! Μάκης Αμπλιανίτης. Σας παραθέτω και κάποια και κάποια Links για να την ακούσετε. S. P. Custom Nylon Electric Guitar | Guitar Spot https://www.facebook.com/SPCustomGuitars Σας ευχαριστώ και είμαι στη διαθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία. Σπύρος Πανουργιάς Συγχαρητήρια για την έμπνευση. Δύο ερωτήσεις που για μένα ειναι σημαντικές: 1. Ποιο θα ήταν ένα ιδανικό σετάπ με ενισχυτή; 2. Ποσο κοστίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2017 Respect Σπύρο μου, και για τις κιθάρες, και για τις μουσικές σου ικανότητες. Άκουσα το Tango 4EVE και έπαθα πλάκα, και από την σύνθεση, και από το παίξιμό σου. :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2017 φαίνεται και ακούγεται απ τα βίντεο, άκρως ενδιαφέρουσα έχουμε ανάγκη τέτοια εγχειρήματα "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schreivox Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2017 Εξαιρετικές κιθάρες φαίνονται και ήχος! Μπράβο! Δηλώνω εντυπωσιασμένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2017 πολύ όμορφες εικαστικά και από όσο δείχνουν τα video πρέπει να έχουν και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής... ως ήχος (και όσο πάλι μπορώ να κρίνω από τα video) με πάνε στις Yamaha Silent τις οποίες και ανταγωνίζονται στα ίσα... σε παίξιμο (καθαρά) κλασικής οι (εκ φύσεως) "αποστεωμένες" από τις αρμονικές του αντηχείου νότες, δίνουν ένα μικρό προβάδισμα στις Godin (που μου προσφέρουν μια αίσθηση ενός μέρους τους), αλλά σε jazz φόρμες αυτό το "σκάσιμο" στα peak των δυναμικών τους είναι πολύ ιδιαίτερο και μου άρεσε τα μάλα... εν κατακλείδι, προσωπικά πιστεύω ότι με ανταγωνιστικές τιμές και με επαρκές promotion, μπορούν να πάνε πολύ καλά στην αγορά... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2017 αντιγραφω απο το αρθρο: ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Mahogany Body Spruce Top Wedge Bridge Hard Rock Maple Neck Wedge Fretboard Medium Frets Flat Neck Profile Oil Neck & Body Finish Bone Nut & Saddle Gotoh Tuners Tsakalis Audio Works Preamp with Active Pick Control Fishman Traducer φανταζομαι το σωμα θα ειναι κουφιο (chambered )? YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2017 εύχομαι να περπατήσουν οι κιθάρες στην αγορά γιατί το αξίζουν με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
loucas Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2017 Πραγματικά το εύχομαι. Εάν δωθεί η ευκαιρία να την ακούσετε και να νοιώσετε την αίσθηση της θα αναθεωρήσετε καποιες γνωστές του είδους. Επίσης η ηλεκτρική και ηλεκτροακουστική που έχει φτιάξει ο ίδιος και είχα την ευκαιρία να ακούσω καλα( ειδικά την ηλεκτρική) είναι πολύ ποιοτική και γλυκιά στον ήχο. Καλή επιτυχία Σπύρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SP Custom Guitars Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2017 Σε ευχαριστω πολυ Στρατο.. Ειμαστε συμπαικτες στην ιδια δουλεια του κοινου μας φιλου Λουκα αλλα δεν ετυχε να γνωριστουμε (ακομα). Η αποξενωση της τεχνολογιας βλεπεις.... Συγχαρητηρια και σε σενα για το εξαιρετικο σολο. Ελπιζω να τα πουμε συντομα, απο κοντα καποια στιγμη. Να εισαι καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση