Haris Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2017 Αααααααα! (Δεν ξέρω αν έγινα σαφής...). Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2017 Χτυπησες τετοιο μωρο? Welcome to the world of problem free drum recording or live miking.. To ξερεις φανταζομαι αλλα παιζουν ΜΟΝΟ με black dot ή coated emperor ;) βεβαια ακομα να φτιαξουν seamless shells στη Ludwig και ας κανουν καινουργια 3 φορες οσο τα KIRCHOFF ή τα PEARL που ειναι seamless...... ::) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2017 Από αυτόν την πήρες......; ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2017 Χτυπησες τετοιο μωρο? Welcome to the world of problem free drum recording or live miking.. To ξερεις φανταζομαι αλλα παιζουν ΜΟΝΟ με black dot ή coated emperor ;) βεβαια ακομα να φτιαξουν seamless shells στη Ludwig και ας κανουν καινουργια 3 φορες οσο τα KIRCHOFF ή τα PEARL που ειναι seamless...... ::) Αν το είχα χτυπήσει, θα καθόμουν να γράφω στο Noiz νομίζεις; ;D Θα το χτύπαγα αλύπητα για τις επόμενες 52 βδομάδες! Έχεις απόλυτο δίκιο για τους κόθρους. Πόσο δύσκολο είναι πια; Παρόλα αυτά... Αααααα! ;D Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2017 Από αυτόν την πήρες......; ;D ;D ;D ;D Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2017 Θα το χτύπαγα αλύπητα για τις επόμενες 52 βδομάδες! αυτος αυτο κανει ακομα απο περυσι ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2017 Κι εγώ που νόμιζα ότι το πήρες για να γράψεις τα πιπιτύρεια τύμπανα. :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2017 Κι εγώ που νόμιζα ότι το πήρες για να γράψεις τα πιπιτύρια τύμπανα. :D απ το στόμα μου το πήρες.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2017 Δεν την πήρε για να γράψει τα του Πιπιτύρη....; :-\ :-X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2017 Αν θυμάμαι καλά ο πιπιτύρης, ζήτησε gretch, δεν ξέρω αν του κάνει η ludwig. :-\ Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση