Guru pipityri Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2017 Η σοπράνο Κατερίνα Νουνοπούλου και εγώ-στο guitar synth-συνομιλούμε με φόντο τις φωνές από το κεφάλι του Βασίλη Τσόνογλου. Το κομμάτι ηχογραφήθηκε το 2003 και έμεινε στα συρτάρια μας μέχρι τώρα που-μια λίγο παλιότερη, εξ'ολοκλήρου midi-εκδοχή του κυλοφόρησε στη συλλογή Mediterrana 4-Exotic Sounds From Athens. H χορωδία είναι samples από το Giga Studio. Εγώ παίζω με το VG8. [soundcloud] [/soundcloud] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2017 Ξέρεις γιατί όλοι κάνουν like αλλά κανείς δεν σχολιάζει έτσι; ;D Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2017 Ξέρεις γιατί όλοι κάνουν like αλλά κανείς δεν σχολιάζει έτσι; ;D Είσαι πολύ κακός....! ;D ;D ;D Καλό ήταν ρε συ! ::) O0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2017 Ξέρεις γιατί όλοι κάνουν like αλλά κανείς δεν σχολιάζει έτσι; ;D "Η εκδίκηση του κρουστού". ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2017 Αμέσως να με κακολογήσετε! ;D Δεν απάντησα στο γιατί δεν σχολιάζουν. Εννοούσα ότι το άκουσμα είναι ιδιαίτερο και ότι κανείς δεν βρίσκει λόγια (βλέπετε ότι προσέχω πολύ τη διατύπωσή μου, λέγοντας "ιδιαίτερο" και όχι, π.χ., "αριστούργημα" ή "μπούρδα" ;D ). Και σοβαρά, εμένα μου αρέσει πολύ αλλά είμαι συναισθηματικά εμπλεκόμενος. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2017 OP Guru Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2017 Και σοβαρά, εμένα μου αρέσει πολύ αλλά είμαι συναισθηματικά εμπλεκόμενος. Σου αρέσει πολύ γιατί είσαι συναισθηματικά fucked up. Και, μιας κι απ΄ό,τι βλέπω έχεις ελεύθερο χρόνο, δε πας να κάνεις αυτό που πρέπει να κάνεις? Ε? O0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2017 Σου αρέσει πολύ γιατί είσαι συναισθηματικά fucked up. Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με μένα. Εμείς οι διαταραγμένοι είμαστε το ακροατήριο-στόχος? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2017 OP Guru Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2017 Θα μας κάνετε πλούσιους-τον Τσόνογλου και μένα που μαστε μια χαρά. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2017 δε πας να κάνεις αυτό που πρέπει να κάνεις? Δεν μπορώ. Είμαι συναισθηματικά fucked up. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2017 Δεν μπορώ. Είμαι συναισθηματικά fucked up. E.F.U.S. ? Emotionally Fucked Up Syndrome? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση