loucas Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2017 Mπραβο Κώστα. Όλα πολύ ωραία ειλικρινά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2017 Mπραβο Κώστα. Όλα πολύ ωραία ειλικρινά! Σε ευχαριστώ αγαπητέ. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2017 ...rain..no place to go..a sax...a musician...and a mood.. Thank you for the listening. Kurzweil K2000 sequencing. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2017 ...rain..no place to go..a sax...a musician...and a mood.. Thank you for the listening. Kurzweil K2000 sequencing. Μεγάλε γίγαντα soundtracker μου τζαζίστα, δεν έχεις όρια!!!!! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2017 Παναγιά μου....αχ αυτός ο μοναδικός με την λάμψη του...με κορτάρει... www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2017 Πω πω πω! Θέλω ντουέτο με τον pipityri ... χθες. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2017 Πω πω πω! Θέλω ντουέτο με τον pipityri ... χθες. [move]....thank you...[/move] ...κάτι θα κάνουμε και για αυτό...θέλει χρόνο,χώρο και FROM SCRATCH να βγάλουμε τα εσώψυχά μας. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2017 Καταπληκτικό.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2017 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2018 Χρόνια πολλά σε όλους!! www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση