Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2018 Ευχαριστώ για τον χρόνο που αφιερώσατε. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2018 Πολύ καλό! Αισθησιακό, εμπνευσμένο και καλοπαιγμένο, αν και εκεί στο 0:18 δυσκολεύτηκα να το χωνέψω, όπως και μερικά χρονικά περάσματα, μάλλον όμως φταίνε τα απαίδευτα αυτιά μου..... ::) Σηκώνει πάντως πολύ ανάπτυξη στο πλαίσιο μιας μπάντας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2018 Πολύ καλό! Αισθησιακό, εμπνευσμένο και καλοπαιγμένο, αν και εκεί στο 0:18 δυσκολεύτηκα να το χωνέψω, όπως και μερικά χρονικά περάσματα, μάλλον όμως φταίνε τα απαίδευτα αυτιά μου..... ::) Σηκώνει πάντως πολύ ανάπτυξη στο πλαίσιο μιας μπάντας! Έχει κάποιες συναισθηματικές φορτίσεις. Μπάντα δεν νομίζω πως θα σηκώσει το εν λόγω δημιούργημα, πλέον περιμένει τις εικόνες και τις σκηνές να ντύσει. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2018 Έχει κάποιες συναισθηματικές φορτίσεις. Μπάντα δεν νομίζω πως θα σηκώσει το εν λόγω δημιούργημα, πλέον περιμένει τις εικόνες και τις σκηνές να ντύσει. Είσαι ο Έλληνας Michael Nyman. Tέλος. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2018 Είσαι ο Έλληνας Michael Nyman. Tέλος. Μακάρι να φτάσω τα εμπειρικά του και παραγωγικά του χρόνια. Ευχαριστώ ειλικρινά. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2018 Είναι απλά φανταστικό, δεν θέλω να το μειώσω παραπάνω με λόγια. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2018 Είναι απλά φανταστικό, δεν θέλω να το μειώσω παραπάνω με λόγια. Είναι το intro του έργου. Τα επόμενα θα ανακοινωθούν στο γυαλί. Ευχαριστώ Fusion Μου, www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2018 Synthesizers epoque. By Konstantinos Siachamis. 14th of March 2018 All rights reserved. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2018 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2018 πω πωωω τι έφτιαξες πάλι! έμεινα! ιδίως από τη μέση και πέρα μου άρεσε πάρα πολύ και μου θύμησε το as falls Wichita so falls Wichita Falls... μπράβο... ;) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2018 πω πωωω τι έφτιαξες πάλι! έμεινα! ιδίως από τη μέση και πέρα μου άρεσε πάρα πολύ και μου θύμησε το as falls Wichita so falls Wichita Falls... μπράβο... ;) Σε ευχαριστώ. Με την ευκαιρία, δεν ακούω Metheny. Ελάχιστα δείγματα, περιστασιακά σε σπίτια φίλων. :-) www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση