AuditoryDriving Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2017 Χρόνο να μελετήσω ψάχνω συναρτήσει ηρεμίας και γαλήνης. Αγαπώ τις γάτες . Τα μάτια μου...δεν τα σκέφτηκες καθόλου φίλε μου. :-). Εισ' ωραιος :) Σ εχω πολυ ψηλα και δεν απογοητευτηκα. Κανε κατι, μην τ αφηνεις ετσι, ειναι κριμα :) ΥΓ: Οταν ερθεις Αυστραλια ελα απ το αγροκτημα να κερασω μια μπυρα :) Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2017 Το παλεύω φίλε. Να πραγματοποιήσω το όνειρο. Δεν είναι εύκολο. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2017 Ο Εραστής Σιαχάμης .................. Είναι ΚΑΒΛΑ Τι λέει αυτός ρε; :P Χαχα, εκεί είσαι Κωστή συνέχισέ το! InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2017 Χρόνια πίστευα ότι με "υ" γραφόταν Νέστωρ ευχαριστώ. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2017 Εντάξει εγώ τον έχω ακούσει να αυτοσχεδιάζει και δεν έπεσα απ' τα σύννεφα. Φοβερός και τρομερός Κώστα. Όλα υπέροχα. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2017 Μπράβο φίλος Κώστας. Έγινες ταξιδιάρικο αγόρι και πάλι μπράβο σου... ΥΓ: Είδες βρε, η συναναστροφή με τον Sir ... Κάνει θαύματα ;D 8) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2017 Και κάτι χτεσινό..έκλεισα τα 40..καλή ακρόαση. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2017 Και κάτι χτεσινό..έκλεισα τα 40..καλή ακρόαση. Μη σε παιρνει απο κατω. Ολες οι ηλικιες εχουν τα ομορφα τους. Εξαλλου σε 10 χρονια θα κλεινεις τα 50 ;D Πολυ εκφραστικο παντως. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2017 Εξαλλου σε 10 χρονια θα κλεινεις τα 50 ;D Με τον πόνο μου παίζεις? Έτσι έλεγα πριν 10 κάτι χρόνια. Για άλλη μια φορά φοβερός Κώστα. :) Πόσο ωραία χρησιμοποιείς τα χρώματα των ήχων ρε συ! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2017 Ευχαριστώ και τους 2 σας. :D www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση