fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2017 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2017 Τώρα, ή θα έχει τρία παιδιά, ή θα έχει χωρίσει, ή θα έχει τρία παιδιά και θα έχει χωρίσει. ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
dimsonic Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2017 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2017 Μπορεί και 6..... με σήμα το μπιφτέκι
TamTam Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2017 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2017 Ζώνη δερμάτινη θα έχει όμως; Εεεε; ;D
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2017 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2017 Ζώνη δερμάτινη θα έχει όμως; Εεεε; ;D ;D ;D ;D ;D Τι να την κάνει? Θα ασχολείται άραγες ακόμα με κιθάρες? ;D ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2017 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2017 Φυσικά! Και τα παιδιά του επίσης! Μπα, αν χώρισε, μπορεί να έχει την κηδεμονία η σύζυγος πλέον, και αυτός να πληρώνει και διατροφή. :D Οπότε το θέμα μπορεί να μετονομαστεί σε "Δώρο σε φίλο κιθαρίστα που χώρισε". ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
TamTam Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2017 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2017 Μπα, αν χώρισε, μπορεί να έχει την κηδεμονία η σύζυγος πλέον, και αυτός να πληρώνει και διατροφή. :D Οπότε το θέμα μπορεί να μετονομαστεί σε "Δώρο σε φίλο κιθαρίστα που χώρισε". ;D ;D βρε γρουσούζη! Αυτό δεν εμποδίζει τα παιδιά να παίζουν με τις κιθάρες του μπαμπά. Papa was a rolling stone
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2017 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2017 βρε γρουσούζη! Είμαι μεγάλη κουφάλα, το ξέρω. ;D ;D ;D Ελπίζω να είναι καλά τα παιδιά και ευτυχισμένα. :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
koronios Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2017 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2017 Χρησιμο δώρο θα αποτελούσε και μια ακουστική κιθάρα, για μεσα στο σπίτι ειναι πιο χρησιμη, και πιο mariage friendly.......δες για epiphone / fender / yamaha για να ειναι κοντά στο budget σου. Αν δεν εχει μια...ειναι κατα τη γνωμη μου το καλυτερο δωρο....παντα χρησιμη σε ένα σπιτικό... moody...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση