fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2017 Ειλικρινά δεν είχα ιδέα. Αν μπεις στο site του και το ξεψαχνίσεις, θα πάθεις πλάκα. Πχ, στην φωτογραφία που έβαλε ο Πνοή, κοίταξε που είναι τα ρυθμιστικά (vol, tone, κλπ). Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2017 Αν μπεις στο site του και το ξεψαχνίσεις, θα πάθεις πλάκα. Πχ, στην φωτογραφία που έβαλε ο Πνοή, κοίταξε που είναι τα ρυθμιστικά (vol, tone, κλπ). Όντως αλλά πρέπει να δοκιμάσεις και αυτό ειναι εξαιρετικά δύσκολο με όλους αυτούς τους κατασκευαστές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2017 Εμένα γιατί μου μοιάζει με όπλο η συγκεκριμένη κιθάρα; ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2017 Εμένα γιατί μου μοιάζει με όπλο η συγκεκριμένη κιθάρα; ::) Γιατί έτσι πρέπει. :D Συνδυασμός από μέταλλο και ξύλο, στις ανάλογες αποχρώσεις. Όντως θυμίζει αλλά αντί να με χαλάει, με φτιάχνει. :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση