Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 74
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

• Guru
Δημοσιευμένο

Aχ, η καινούρια Γκίψζον >:D

Πανέμορφες αλλά και οι τιμές τους εξίσου εντυπωσιακές. Η Φαέθων αρχίζει από 18.000 ευρώ μόνο... ;D

Έτσι όπως τις βλέπω, χρειάζονται κανα πενθήμερο δουλειάς μόνο για να εγκαταστήσουν τα ηλεκτρικά.

Hλιθιούθιερ

Δημοσιευμένο

Άμα δεν γράφει φένδερ το όργανο εις την κεφαλήν, δεν...... :-X  Με 18 χιλιάρικα τεμενάδες θα μου κάνουν εκεί στο κάστομ σhοπ οι μαστερμπίλντερς..... :D

Δημοσιευμένο

Με 18 χιλιάρικα τεμενάδες θα μου κάνουν εκεί στο κάστομ σhοπ οι μαστερμπίλντερς..... :D

Με λιγότερα από 18 grand σου φτιάχνουν και signature model. 8)

fender_signature_model.jpg

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Δημοσιευμένο

Παιδιά, με κάθε καλή διάθεση: οι περισσότεροι τρώμε ή θα θέλαμε να τρώμε είτε φακές είτε φασόλια. Και τσακωνόμαστε για τις φακές και τα φασόλια. Και βάζουμε video και ζαχαρώνουμε συνταγές με φακές και φασόλια.

Ε ας μην αναφερθούμε πάλι στα φασόλια όταν για τόσο λίγο η κουβέντα ξεφεύγει και πάει στα ρεβύθια.

τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη

Δημοσιευμένο

Παιδιά, με κάθε καλή διάθεση: οι περισσότεροι τρώμε ή θα θέλαμε να τρώμε είτε φακές είτε φασόλια. Και τσακωνόμαστε για τις φακές και τα φασόλια. Και βάζουμε video και ζαχαρώνουμε συνταγές με φακές και φασόλια.

Ε ας μην αναφερθούμε πάλι στα φασόλια όταν για τόσο λίγο η κουβέντα ξεφεύγει και πάει στα ρεβύθια.

Μάλλον δεν έθεσα σωστά την ειρωνεία μου για τις "μεγάλες" μάρκες που μονοπωλούν, απ'την γέννηση της ηλ. κιθάρας, την αγορά......

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...