argytar Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2017 Εν τω μεταξύ καθαρίσαμε ένα άλλο δωμάτιο του υπογείου και κάποια πράγματα κατέληξαν χύμα στο εργαστήρι και βλέποντας τώρα στις φωτό πόσο αχούρι έγινε από τη σαβούρα θα συμμαζέψω πρώτα πριν ξεκινήσω ο,τιδήποτε άλλο! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2017 Έχω αυτά τα δύο... Θέλω sunburst με rosewood μανίκι early 60s style... Πάμε aged white ή mint green? (Προς mint green κλίνω μπας κ κανουμε κ ελαφρυτατο ρελικακι) ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2017 mint green....... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2017 Με sunburst θεωρώ οτι είσαι για Aged White. wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2017 τωρα που το ξαναβλεπω νομιζω οτι ο alder.. εχει δικιο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2017 Έχω αυτά τα δύο... Θέλω sunburst με rosewood μανίκι early 60s style... Πάμε aged white ή mint green? Αν θες να εισαι historically correct τοτε ΜΙΝΤ GREEN αν και οι original οταν ηταν ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ειχαν ΚΑΤΑΣΠΡΑ pickguard που με τον καιρο...πρασινιζαν.... ;D εμενα μου αρεσει και αυτο παντως & ειναι και vintage correct (καποιες εβγαιναν και με tortoise guard) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2017 2 tone sunburst ....mint green..........3tone su/st.....aged white Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2017 2 tone sunburst ....mint green..........3tone su/st.....aged white 2 tone sunburst & 60s strat δεν υπαρχει... :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2017 Γίνηκαν και αι τρύπαι για jack cavity και τρέμολο cavity (για το καλώδιο της γείωσης). Mint green on three- tone sunburst νομίζω θα πάμε... Έτσι ήταν και η στρατ που προσπαθώ να αντιγράψω , αν και εκείνη ήταμ mjt one piece alder ... Δεν πειραζει η δικιά μου θα ειναι πιο ελαφριά :o :o ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2017 Να περάσουμε και λίγο sealer γομολάκα πηχτή να κλείσουν οι πόροι πριν τους γεμίσουμε... ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση