Nestoras Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2017 Κάνε τη κορίνα σου να μοιάζει στην Τσοπέη όπου και αν πας, όπου βρεθείς είθε να μοιράζεις @3#. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2017 Κάνε τη κορίνα σου να μοιάζει στην Τσοπέη όπου και αν πας, όπου βρεθείς είθε να μοιράζεις @3#. Oh!! Είσαι εντελώς vintage SIR!! Κορίνα Τσοπέη SF για τα στιχάκια και το βάρος και το σκάσιμο κλπ: It's funny 'cos it's true!! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2017 εγω παλι ειχα αυτο κατα νου....https://www.youtube.com/watch?v=nQ5BZa7V0_o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2017 Oh!! Είσαι εντελώς vintage SIR!! Κορίνα Τσοπέη SF: It's funny 'cos it's true!! Είμαι, όντως. Πες μου όμως τα σημερινά κοριτσόπουλα ανορεξικά μοντέλα έχουν σχέση με τις γυναικάρες της εποχής; InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2017 Είμαι, όντως. Πες μου όμως τα σημερινά κοριτσόπουλα ανορεξικά μοντέλα έχουν σχέση με τις γυναικάρες της εποχής; Θα έλεγα πως όχι! Κάτι ήξερε και ο Steven King!! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2017 Offtopic, αλλά που κολλάει ο Steven King με την Raquel Welch και το One Million Years B.C., γιατρέ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2017 Offtopic, αλλά που κολλάει ο Steven King με την Raquel Welch και το One Million Years B.C., γιατρέ? Το shawshank redemption είναι adaptation από Steven King.... Η τελευταία αφίσα στο κελί του Andy ήταν αυτή με τη Raquel Welch... To παράκανα με τους συνειρμούς! :o ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2017 Η τελευταία αφίσα στο κελί του Andy ήταν αυτή με τη Raquel Welch... :o :o :o Τα ρέστα μου...... :-X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2017 εγω παλι ειχα αυτο κατα νου....https://www.youtube.com/watch?v=nQ5BZa7V0_o Σωστό και αυτό! ;D ;D ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2017 Γίναν και τα υπόλοιπα. Rear tremolo cavity και neck pocket. Το σώμα ζυγίζει πλέον 1655 γραμμάρια, καλύτερα από ό,τι περίμενα! Απομένει να γίνει το σωστο round over όταν έρθει το bit. Αυτό σημαίνει... Ξεκινάμε με το μανίκι.... ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση