sotiroubas Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2017 κατι τετοιο ? Αυτή είναι αλητεία. https://www.youtube.com/channel/UCadoO2nmanT5ozuL8bWeDoQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2017 Αν πάντως την βάψεις natural, βάλε pickguard και ότι άλλο μπορείς μαύρο. Σκοτώνει. :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2017 (δε θα είναι αυτό το pickguard). Φυσικα και δεν ειναι....η κιθαρα ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ για ...χελωνα Mη και δεν βαλεις Pickguard & την αφησεις καρεκλαδικη οπως την μαχογκανυ τελε..... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2017 Φυσικα και δεν ειναι....η κιθαρα ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ για ...χελωνα Mη και δεν βαλεις Pickguard & την αφησεις καρεκλαδικη οπως την μαχογκανυ τελε..... ;D Σωστό και αυτό μου θυμίζει μια από τις πρώτες μου στρατ... αλδερ φυσικό με χελώνα! funk yeah! Συγχωρέστε την καγκουριά ήμανε μικρότερος ηλικιακά. Superfunk είχες δίκιο για τη mahogany tele. Κι επειδή χτύπησες ευαίσθητη χορδή μάθε ότι σχεδίαζα αυτό... ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2017 Πολύ όμορφη τη βλέπω!!! Μπράβο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2017 Thaaaaanx! Αρχισε το ρουταρισμα αλλά περισσότερο χρόνο μου έφαγε να κάνω το template. Δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί μου έφυγε σε ένα σημείο το ρούτερ στο template οπότε θα το ξαναφτιάξω - διορθώσω.. Το ρουτιν ελάφρυνε κ άλλο τη φάση... 1870 και θα κατεβει πολύ ακόμη... Βρήκα και το bit για το round over της περιμέτρου.. Ενημερωτικά θέλεις radius 9.52 mm Το δικό μου bit ήταν 6 άρι για τελε και LP ok αλλά όχι για στρατ. ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2017 Αυτά είναι!!! Μπράβο αγορίνα που "σκάβεις" την κορίνα!... ;D κιπ 'εμ καμμιν' wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2017 Τέλειωσε και το ρουτάρισμα για μαγνήτες control cavity jack , μπροστά μέρος τρέμολο.. Το τρέμολο ταιριάζει γάντι Το ίδιο και το pickguard με τους μαγνήτες. Το βάρος κατέβηκε στα 1740 γραμμάρια και θα κατέβει κι άλλο γιατι έχουμε rear tremolo route και neck pocket route ακόμα. Το υπολογίζω στα 1680 κάπου εκεί να φτάσει , ίσως και λιγότερο , το οποίο για σώμα στρατ είναι ΕΛΑΦΡΥΥΥΥΥ. ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2017 oh yeahhh...................... :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2017 Σκαψε κι αλλο την κορινα ομορφη μου αγορινα στρατοκαστερ για να φτιασεις και πολυ να την θαυμασεις με την ελαφρια κορινα θα θαμπωσεις την Αθηνα "πω πω σκασιμο" θα λενε και τις Φεντερ τους θα κλαινε ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση