mad_nassos Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2017 Γεια χαρά σε όλους! Ανέβασα άλλο ένα κομμάτι του δίσκου μου στο YouTube, μπορείτε να το δείτε εδώ: Καλή ακρόαση κι ελπίζω να σας αρέσει! ;D Hakuna Matata μπορείτε να στηρίζετε μέσω του Patreon.com στο /NassosConqueso Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alpatman Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2017 δεν εχω ακουσει αλλα κομματια σου ,αυτο μου αρεσε , μου εβγαλε μια Tom Petty αισθηση για τα δικα μου γουστα λειπουν τα 'χαλια ' ( κανα πληκτρο να υποβοσκει ) , αλλα οι 9 στους 10 το προτιμουν ετσι οπως το εχεις . μου αρεσε και η γεφυρα , καλη επιτυχια γενικως σε ολη την δουλεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mad_nassos Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2017 δεν εχω ακουσει αλλα κομματια σου ,αυτο μου αρεσε , μου εβγαλε μια Tom Petty αισθηση για τα δικα μου γουστα λειπουν τα 'χαλια ' ( κανα πληκτρο να υποβοσκει ) , αλλα οι 9 στους 10 το προτιμουν ετσι οπως το εχεις . μου αρεσε και η γεφυρα , καλη επιτυχια γενικως σε ολη την δουλεια Ευχαριστώ για το σχόλιο και τα καλά σου λόγια! Ελπίζω να έχεις δίκιο για το "9 στους 10" ;D Τα 6 απ' τα 9 κομμάτια του δίσκου υπάρχουν επίσης στο YouTube, εδώ: Hakuna Matata μπορείτε να στηρίζετε μέσω του Patreon.com στο /NassosConqueso Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2017 Μια χαρά! ωραία πράγματα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mad_nassos Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2017 Μια χαρά! ωραία πράγματα! Thanks! Χαίρομαι που αρέσει ;D Hakuna Matata μπορείτε να στηρίζετε μέσω του Patreon.com στο /NassosConqueso Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2017 Ωραίο είναι, μια άλλη αίσθηση από τα πιό σκληρά ή ώρες ώρες βαρύτερα άσματα που έρχονται εδώ. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mad_nassos Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2017 Ωραίο είναι, μια άλλη αίσθηση από τα πιό σκληρά ή ώρες ώρες βαρύτερα άσματα που έρχονται εδώ. Thanks! Ελπίζω να είναι για καλό που έχει διαφορετική αίσθηση ;D Hakuna Matata μπορείτε να στηρίζετε μέσω του Patreon.com στο /NassosConqueso Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blazas Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2017 Εχω ακούσει και τα υπόλοιπα κομμάτια. Ολα έχουν την προσώπικοτητα τους αλλα το συγκέκριμενο ειναι αυτό που κατα την γνώμη μου σε άλλες εποχές θα γινοταν το πρώτο single του δίσκου. Ειναι πραγματικά θαυμάσιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mad_nassos Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2017 Εχω ακούσει και τα υπόλοιπα κομμάτια. Ολα έχουν την προσώπικοτητα τους αλλα το συγκέκριμενο ειναι αυτό που κατα την γνώμη μου σε άλλες εποχές θα γινοταν το πρώτο single του δίσκου. Ειναι πραγματικά θαυμάσιο. Wow, δεν το περίμενα αυτό για το συγκεκριμένο κομμάτι!! Συμφωνώ βέβαια για το "άλλες εποχές" και ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!! :) :) Hakuna Matata μπορείτε να στηρίζετε μέσω του Patreon.com στο /NassosConqueso Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση