EX-Drummer Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα. Ψάχνω ελληνικό βιβλίο για αρχαρίους για τη φιλοσοφία και το πως φτιάχνουμε τζαζ μπασο γραμμές όταν έχουμε τις συνχορδιες απο κάποιο τραγούδι κτλ. Θέλω να είναι ελληνικό γιατί με τις ξένες ορολογίες δεν το έχω. Αν υπάρχει και σε κάποιο site έτοιμο να το παραγγείλω ακόμα καλύτερα Ευχαριστώ :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ipbass Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2017 Αναγκαστικά θα χρησιμοποιήσω αγγλικό όρο. Εννοείς walking basslines? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
EX-Drummer Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2017 Ναι.Για τζαζ μουσική πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ipbass Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2017 Το θεωρούσα απίθανο να υπάρχει αλλά βρήκα το παρακάτω για το οποίο όμως δεν ξέρω τι και πως. http://www.ebooks.gr/gr/%CF%84%CE%BF-%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%83%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%84%CE%B6%CE%B1%CE%B6-187298.html Γνώμη μου είναι ότι αν ξέρεις ήδη την ελληνική ορολογία δε θα δυσκολευτείς καθόλου να καταλάβεις την αγγλική, εξάλλου αν πας να παίξεις με άλλους τζαζ πιο πιθανό να σου πει ότι η συγχορδία είναι dominant παρά δεσπόζουσα. Οι επιλογές στα αγγλικά είναι άπειρες εννοείται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
EX-Drummer Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2017 Σ ευχαριστώ πολύ.είδα ότι το έχει και ο Νάκας Ετοιμοπαραδοτο και μου είπε Ν πάω από εκεί να το δω.Εχεις δίκιο για αυτό που λες.Απλά επειδη στη θεωρία που κάνω ( με βιβλία και λίγο με δάσκαλο στο σπίτι ) είναι σε αρχικό στάδιο αυτές τις ορολογίες ακόμα δεν τις ξέρω.Και έχω ξεχάσει και τα αγγλικά μου μετά από τόσα χρόνια.μακάρι να με βολέψει αυτό γιατί λατρεύω την τζαζ και βρήκα μια ωραία παρέα για Ν κάνουμε πρόβες και πιθανά live. Σ ευχαριστώ πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση