dimsonic Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2017 Γεώργιε, Κωνσταντίνε και Σπύρε, i appreciate your time που σπαταλήσατε ρε φιλαράκι.... και μεις σπαταλήσαμε.... αλλά στην απέξω..... >:( ;D με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2017 ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ο Σπυρος ο Φασιον. Ο φάσιον είμαι (μάλλον/σίγουρα ;D ;D) εγώ, ο Σπύρος ποιός είναι από όλους? ρε φιλαράκι.... και μεις σπαταλήσαμε.... αλλά στην απέξω..... >:( ;D Κάτσε ρε συ αμέσως, μπορεί να είσαι εσύ ο Σπύρος. ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2017 λες ρε συ? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2017 λες ρε συ? Όπως σε βλέπω και με βλέπεις. ;D ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2017 να σε πω την αλήθεια δεν βλέπω και πολλά αλλά κάτι παραπάνω θα ξέρεις με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2017 να σε πω την αλήθεια δεν βλέπω και πολλά αλλά κάτι παραπάνω θα ξέρεις Εκτός αν .... εσύ είσαι ο Κωστής, και ο Σπύρος είναι ο gvour, ενώ ο cos_dr μάλλον είναι ο Γεώργιος. ;D ;D ;D ;D ;D Εγώ ποιός είμαι? ::) :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2017 Ο φάσιον είμαι (μάλλον/σίγουρα ;D ;D) εγώ, ο Σπύρος ποιός είναι από όλους? Παλι εσυ! ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2017 Παλι εσυ! ;D ;D ;D ;D Διχασμένη προσωπικότητα? ;D ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2017 Λίγο έλειψα και με δουλεύτε όλοι για ένα μικρό λαθάκι.....μάλλον θα με μελετάει ο pipityri.... O0 Με βρήκατε μικρό, χαζό κι από χωριό και να μην χάσετε την ευκαιρία! >:( Στράτε sorry..... :-X :-* Το κομμάτι φωνάζει για μια άλλη μίξη-παραγωγή που λίαν συντόμως θα λάβει χώρα στο παρόν thread! 'Έτοιμο......Μετά από παρατηρήσεις του Alan (περισσότερο για τα εφέ πολέμου) και του Gvour (όσον αφορά το ταμπούρο), έτοιμο.......[soundcloud] [/soundcloud] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2017 Λίγο έλειψα και με δουλεύτε όλοι για ένα μικρό λαθάκι.....μάλλον θα με μελετάει ο pipityri.... O0 Με βρήκατε μικρό, χαζό κι από χωριό και να μην χάσετε την ευκαιρία! >:( Στράτε sorry..... :-X :-* 'Έτοιμο......Μετά από παρατηρήσεις του Alan (περισσότερο για τα εφέ πολέμου) και του Gvour (όσον αφορά το ταμπούρο), έτοιμο.......[soundcloud] [/soundcloud] Πολύ ωραίο ήταν και είναι. Βγάλε την σόλο κιθάρα λίγο πιο μπροστά. Επίσης κάποια tip, σχετικά με τα ... πολεμικά εφφέ (αλλά και όλους τους ήχους που μπορεί να είναι μέσα σ' ένα κομμάτι). - Κάνε παύση κάπου (όπου νομίζεις ότι ταιριάζει) και άφησε μόνο τους ήχους αυτούς, συνεχίζοντας μετά από εκεί που σταμάτησες. ή - Άφησε ένα λιτό ρυθμ σέκσιον (όχι παπάδες) να παίζει από πίσω, ενώ ακούγονται οι ήχοι. ή - Χαμήλωσε πολύ όλη την "μπάντα" (απλά νύξη) όσο παίζουν τα εφφέ, και ανέβασέ την σταδιακά μετά. Η μετάβασή σου πάντως ήταν σούπερ. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση