fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2017 Να! Ωωωωω. :o Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2017 Γατάκια! ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2017 ΣΑΣ ΚΑΙΡΔΑΩ ΠΑΤΑΓΟΔΟW OLOYS, και ειναi και ολα μονταρσμενα πλην του ce2 k toy hm2. 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2017 Γατάκια! ;D ;D Πω πω προίκα! :o Χαρά σ'αυτήν που θα σε πάρει..... :-X Τα βλέπω αυτά σε γούνες, μονόπετρα, ταξίδια, τσάντες και γόβες...... 8) :D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2017 Γατάκια! ;D ;D Είπες τίποτα? ;D ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2017 Είπες τίποτα? ;D ;D ;D ;D ;D Με την παλέτα τα παραγγέλνεις χονδρική; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2017 Ετσι είναι... θα χάσουνε το πΣωμή τους κάμποσοι. Λίγο -πολύ τα περισσότερα μπουτικ, εκεί πάνω στηρίζονται. Αλλά να μου πεις, τα σχέδια κυκλοφορούν εδω και πολλά χρόνια οπότε μόνο οι μοντάδες το χάνουν. Τεσ'πα, εγω που θυμάμαι το τοπίο πριν τα Boss, τα εκτιμώ και με το παραπάνω. Εχει ένα πετάλι που κάνει για τον καθένα. Οτι κι αν παίζεις. Πεταλάρες και σημείο αναφοράς! Εχω 2-3 ακόμα. Το ένα είναι αυτό που θα έπαιρνα μαζί αν μου ζήταγαν να επιλέξω ενα και μόνο. Αλλά έχω και 2 πεταλιέρες της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση