audiokostas Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Πραγματικά. Γίνεται φοβερό κέφι σε αυτά τα μαγαζιά που τα σνομπάρουν οι δήθεν ψαγμένοι ροκάδεσ και φουσιονάδεσ. Bouzouk On Man Share the Truth Μα επιτέλους τόσο αναίσθητος είναι ο 79; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Που΄σαι Νεστορα να παμε στον Τσαλίκη να διασκεδασουμε Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Που΄σαι Νεστορα να παμε στον Τσαλίκη να διασκεδασουμε Για μένα τα <<μαγαζά>> ως χώρος εργασίας τελείωσαν το 1991, και ως χώρος διασκέδασης το 2004 ή 5 όπου βλεποντας τη Πέγκυ Ζήνα καταλήξαμε με τη παρέα μου ότι ήταν προτιμότερο το πανυγήρι του Αγίου Φλώρου. Υ.Γ. Το πανυγήρι του Αγίου Φλώρου είναι must στη περιοχή που μεγάλωσα. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Για μένα τα <<μαγαζά>> ως χώρος εργασίας τελείωσαν το 1991, και ως χώρος διασκέδασης το 2004 ή 5 . +1 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 το πανυγήρι ...πανηγύρι ... σε έχω υπο έλεγχο 8) 8) Συμφωνώ για πανηγύρι vs Ζήνα Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Υ.Γ. Το πανυγήρι του Αγίου Φλώρου είναι must στη περιοχή που μεγάλωσα. :-X :-X :-X :-X :-X :-X Δεν με βοηθάς βρε Νέστορα, δεν με βοηθάς......... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 :-X :-X :-X :-X :-X :-X Δεν με βοηθάς βρε Νέστορα, δεν με βοηθάς......... Σε βοηθάω Αγ. Φλωρος -μικρό χωριό επι της δημοσίας οδού προς Καλαμάτα- ανήκον πλέον με τον Καποδίστρια στο Αρφαρά που είναι η γενέτειρά μου. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Μα επιτέλους τόσο αναίσθητος είναι ο 79; Κάνει συναγωνισμό με τον έβρι ποιος θ αντέξει πιο πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tthawth Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Συγνώμην. Εγω τελικά που να κλεισω τραπέζι? Εχω μπερδευτει http://www.facebook.com/fourlt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
santso 4 Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Πραγματικά. Γίνεται φοβερό κέφι σε αυτά τα μαγαζιά που τα σνομπάρουν οι δήθεν ψαγμένοι ροκάδεσ και φουσιονάδεσ. ετσι ειναι..... γιατι ανασηκωνονται οι φουσ(ιον)ταναδεσ 8) και φανερωνονται οι κωλαρ(οκα)δεσ..... ;D :D .... Λεει ελα ντε και το ντε ερχεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση