yannis37 Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2010 Η αποψη μου. Αν παιζεις μουσική την οποια δεν γουστάρεις αλλά το κανεις μονο για το χρημα δεν εχει καμια διαφορα απ το να δουλευεις σε μια οποιαδήποτε αλλη δουλεια που ο κοσμος αναγκαζεται να κανει, για να ζησει. Δεν προχωρας μουσικά οπως θα ηθελες, μιας και χαλανε τα ακουσματα σου,δεν εχεις τον χρονο να αφιερωθεις στην μουσική σου κλπ κλπ. πολλοι και καλοι μουσικοι το εχουν κανει και καταστραφηκαν μουσικά γιατι ετσι ηταν αναγκασμενοι να κανουν για να ζησουν, εντω στο ελλαντα. Ολοι οι δρομοι οδηγουσαν στο σκυλαδικο. αν καποιος μεγαλωσε με αυτο το ειδος, του αρεσε,ασχοληθηκε,και επιασε δουλεια εκει τοτε παω πασο. δεν μπορω ομως να πω οτι θα χαρω για την εξεληξη ενος μουσικου που ακουει rock-blues-jazz-fank....και παιζει σ αγαπω,δεν μ αγαπας, και δωστου σ αγαπω και δωστου μ αγαπας...ελεος πια...πειτε και κατι άλλο, δεν υπαρχει μονο η καψουρα στην ζωη. σορυ αλλά αυτο το πραγμα δεν το λεω μουσική. +1000 για τα δημοτικά τραγούδια που μιλάνε για τα παντα και ειναι απειρως καλυτερα μουσικά. HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2010 το θεμα εχει αναστηθει...εκ...νεκρων ...πριν αρχισετε να απαντατε (γιατι προβλεπω να γινεται χοντρο πατιρντι παλι..) καλο ειναι να ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ τις ενδιαφερουσες αποψεις που εχουν αναπτυχθει πριν απο....6 χρονια......για να μη ξαναλεμε τα ιδια δηλ.οχι τιποτα αλλο..... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
full shred Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Aποψη μου ειναι οτι καθε μουσικος βρισκεται εκει που βρισκεται γιατι το αξιζει.(εκτως απο κατι σβησμενα αστερια που ανεβαινουν με το ζορι και μετα πευτουν) και το λαικο-σκυλαδικο εκει που πρεπει...και οι αιρον μαντεν εκει που πρεπει ακόμα και ιερεια μπριτνει σπιαρς. Κανένας τους δεν εφτασε ως εκει που εφτασε τυχαια. Ολοι κατι κανανε και κατι αξιζανε και αν δεν αξιζανε θα επευταν αμεσως. Παντως υπαρχει μια αρκετά μεγαλη εξελιξη στην ανοιχτομυαλια του ελληνικου κοινου τα τελευταια χρόνια και καποια ραπ και ροκ και αλλα είδη εχουν αρχισει να αναγνωρζονται. Το αν αξιζει να παιζει κανεισ σκυλαδικα στην κιθαρα η απαντηση μου ειναι οχι!!!! αλλα είναι προσωπικη εγω πρωτιμω να παιζω θεματα που η κιθαρα έχει τον πρωτο λόγο οπως διαφορα ροκ και μεταλ κοματια.... Και ενα τελευταια σε οσες συναυλιεσ ροκ φουσιον και μεταλ να εχω παει καλυτερα απο την Πεγκυ ζηνα δεν περασα πουθενα!!!και το λεω και το ενοω! >:( ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostaras75 Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Και ενα τελευταια σε οσες συναυλιεσ ροκ φουσιον και μεταλ να εχω παει καλυτερα απο την Πεγκυ ζηνα δεν περασα πουθενα!!!και το λεω και το ενοω! >:( ;D ;D +10000000000000....με τα μανουλια διπλα στα τραπεζια.....πσσσσσσσ.....αλλο πραμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
full shred Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 ΕΕΕΕΕΕΕΕτσι αλλο πραμα σε λεω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Και ενα τελευταια σε οσες συναυλιεσ ροκ φουσιον και μεταλ να εχω παει καλυτερα απο την Πεγκυ ζηνα δεν περασα πουθενα!!!και το λεω και το ενοω! >:( ;D ;D Σε πιστεύω. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pan12 Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 ΕΠΑΝΑΛΗΨΙΣ ΜΗΤΗΡ ΜΑΘΗΣΕΩΣ ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 ΕΠΑΝΑΛΗΨΙΣ ΜΗΤΙΡ ΠΑΣΙΣ ΜΑΘΗΣΕΩΣ ;D Τα βάζεις και κεφαλαία πανάθεμά σε Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pan12 Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Τα βάζεις και κεφαλαία πανάθεμά σε είσαι ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ γρήγορος πάντως... ;D ;D;D... το διόρθωσα σε 1 σεκ και με πρόλαβες .... κέρδισες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Και ενα τελευταια σε οσες συναυλιεσ ροκ φουσιον και μεταλ να εχω παει καλυτερα απο την Πεγκυ ζηνα δεν περασα πουθενα!!!και το λεω και το ενοω! >:( ;D ;D Πραγματικά. Γίνεται φοβερό κέφι σε αυτά τα μαγαζιά που τα σνομπάρουν οι δήθεν ψαγμένοι ροκάδεσ και φουσιονάδεσ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση