Προς το περιεχόμενο

Το φαινόμενο Μαρίνα Σάττι και οι αντιδράσεις

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ αν ήμουν η Σάττι τώρα θα έτριβα τα χέρια μου και θα έλεγα στους κολλητούς μου.

Να είδατε? Ακόμα και το Noiz για πάρτη μου σφάζεται.

Αρκεί να μην την ψωνίσει.

χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 258
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Με την οποιά διαφωνώ. Σε πειράζει κι αυτό;

Σόρι, αλλά δεν με απασχολεί αυτό. Εξάλλου το επαναλαμβάνεις σε όλο το thread και να ήθελε κάποιος να το αγνοήσει (όπως κάνεις εσύ με τα βίντεο της Σάττι -που ανάρτησαν οι συμφορουμίτες και σου πρότεινε και προσωπικά να δεις ο ΣΦ) δεν γίνεται. Το έχουμε εμπεδώσει ότι διαφωνείς.

Επιπλέον, όπως φαίνεται, για κάποιες χιλιάδες viewers το 2017 (μη σου πω και την εποχή που οι Massive Attack έκαναν αυτό το video) δεν είναι ο Bryan Adams.

• Moderator

Σόρι, αλλά δεν με απασχολεί αυτό. Εξάλλου το επαναλαμβάνεις σε όλο το thread και να ήθελε κάποιος να το αγνοήσει (όπως κάνεις εσύ με τα βίντεο της Σάττι -που ανάρτησαν οι συμφορουμίτες και σου πρότεινε και προσωπικά να δεις ο ΣΦ) δεν γίνεται. Το έχουμε εμπεδώσει ότι διαφωνείς.

Επιπλέον, όπως φαίνεται, για κάποιες χιλιάδες viewers το 2017 (μη σου πω και την εποχή που οι Massive Attack έκαναν αυτό το video) δεν είναι ο Bryan Adams.

Κανένα πρόβλημα.

Θέλω να καταλάβεις όμως ότι ΔΕΝ αμφισβητώ  ότι η Σάττη μπορεί να είναι πάρα πολύ καλή σε όλα της και μπράβο της.

Στο συγκεκριμένο Video/τραγούδι, ΔΕΝ μου άρεσε (μην τα ξανα λεμε) (Άλλο της δεν άκουσα, τώρα ακούω κάτι άλλο, να με συμπαθάς που ΔΕΝ έβαλα  αυτήν την  ώρα το video που πόσταρε ο SF να κάτσω να το  δω  ;D)

2ον Τυχαίος ήταν ο Bryan Adams....ούτε καν τον ακούω  ;D, απλά ήταν το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό ως video clip χωρίς "λεφτά" - απαντώντας σε κάτι πολυ συγκεριμένο.

3ον. Εκατομμύρια άνθρωποι  το 2017 μπορούν να ακούν ό,τι θέλουν και καλά κανουν.

Το ίδο ισχύει και για εμένα.....και για εσένα.

2ον Τυχαίος ήταν ο Bryan Adams....ούτε καν τον ακούω  ;D, απλά ήταν το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό ως video clip χωρίς "λεφτά" - απαντώντας σε κάτι πολυ συγκεριμένο.

Καλα ...χωρις λεφτα δεν ειναι....χαλαρα εχει κοστισει 100 φορες παραπανω απο της Σατι.....επειδη κατι ειναι ΑΠΛΟ δεν σημαινει οτι ειναι ΦΤΗΝΟ....

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Εχώ δει εδω μέσα, στο Noiz ντε, στα clips (οπου τα βλέπω ΟΛΑ αναγκαστικα ως mod) 1000 φορές καλλιτερα clips, από παιδιά ή μπάντες που δεν τα ξέρει η μάνα τους.

Θα μπορουσες να παραθεσεις καποιο? Οχι στα πλαισια προφανως καποιας συγκρισης με το βιντεο για το οποιο συζηταμε, ετσι , απο καθαρη περιεργεια και για λογους πληροφορησης :)

ΥΓ: παραθετω ενα αντιστοιχης λογικης βιντεο γυρισμενο απο τον Spike Jonze το οποιο εχει γυριστει με σκοπο να παιχτει  ΑΝΑΠΟΔΑ ( μεχρι και συνδρομη γλωσσολογου χρειαστηκαν για να μπορεσουν να προφερουν τους ηχους των λεξεων αναποδα ωστε να βγουν σωστα στο reverse)

It's a shame stupidity isn't painful.

• Moderator

Καλα ...χωρις λεφτα δεν ειναι....χαλαρα εχει κοστισει 100 φορες παραπανω απο της Σατι.....επειδη κατι ειναι ΑΠΛΟ δεν σημαινει οτι ειναι ΦΤΗΝΟ....

Ρε μόνος του το σκηνοθέτησε....λες να αυτοπληρώθηκε. ;D

Οποιοσδήποτε με ΜΙΑ κάμερα , ένα infinity white Και 2 το πολύ 3 φώτα μπορεί να το σουτάρει,.  ;D

Λέω ότι πολλά sites, blogs κ.λ.π, μεγάλης επισκεψιμότητας,  το προμόταραν.

Όντως έτσι έγινε. Για ποιο λόγο πιστεύουμε ότι έγινε αυτό είναι νομίζω η ουσία της κουβέντας εδώ.

Για την ουσία του προβληματισμού του Σπύρου, έχει κανείς άποψη? :)

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

• Moderator

Θα μπορουσες να παραθεσεις καποιο? Οχι στα πλαισια προφανως καποιας συγκρισης με το βιντεο για το οποιο συζηταμε, ετσι , απο καθαρη περιεργεια και για λογους πληροφορησης :)

Θα μπορούσα.

Ειλικρινά βαρίεμαι να το κάνω.

Αν επιμένεις, θα ψάξω.  ;D ;D

Για την ουσία του προβληματισμού του Σπύρου, έχει κανείς άποψη? :)

Εγώ απάντησα και σε αυτό πάντως  ;D

Επειδή γνωρίζω πολύ καλά τι σημαίνει να οργανώνεις μια παραγωγή, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι το να οργανώσεις 15 άτομα με χορογραφία σε δρόμους στην Αθήνα με μονοπλάνο και χορογραφία με τουλάχιστον άλλα 8 άτομα πίσω από την κάμερα είναι εφιάλτης.

Σίγουρα δεν είναι φτηνό.

Σίγουρα δεν είναι απλό.

Ο καθένας έχει δικαίωμα να μην του αρέσει αλλά μην λέμε ανακρίβειες.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου