noe13 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2017 ειναι δυνατον σε συζητηση που περιλαμβανει baja ή special να μπαινει η lite ash!!!! :o Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2017 Baja & dry bread. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2017 Ωραιοτατη ειναι η lite ash αλλα με τοσο μικρη διαφορα απο την baja πας για baja χωρις δευτερη σκεψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AndyLex Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2017 Τελικά έκλεισα μια Squier Classic Vibe Telecaster 50s Vintage Blonde MN (λευκή) στα 250ε. Οπότε λέω με τη διαφορά να πάρω ενα μικρο tube ενισχυτή για μέσα στο σπίτι. Έχω ήδη το THR-10X της Yamaha για practice amp αλλά λέω να δοκιμάσω τον VOX AC4TV, ή τον Bugera V5 INFINIUM. Αν δώ οτι ανεβαίνουν οι απαιτήσεις μου θα δωσω την Squier για μια Baja ή ΜΙΑ. Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2017 Τελικά έκλεισα μια Squier Classic Vibe Telecaster 50s Vintage Blonde MN (λευκή) στα 250ε. Οπότε λέω με τη διαφορά να πάρω ενα μικρο tube ενισχυτή για μέσα στο σπίτι. Έχω ήδη το THR-10X της Yamaha για practice amp αλλά λέω να δοκιμάσω τον VOX AC4TV, ή τον Bugera V5 INFINIUM. Αν δώ οτι ανεβαίνουν οι απαιτήσεις μου θα δωσω την Squier για μια Baja ή ΜΙΑ. Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια! πρακτικό μυαλο. σου ευχομαι καλες αγορες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση