Προς το περιεχόμενο

Zoom H5 και επιλογή SD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα

Θα αγοράσω το Zoom H5 και θα χρειαστεί να του αγοράσω και μία SD.

Η χρήση που το θέλω είναι για να το κουμπώνω σε κάμερα Dslr και να γράφω με ένα gun. Κυρίως για προενίσχυση δηλαδή, μιας και οι dslr είναι γνωστές για τον θόρυβο που βγάζουν στην εγγραφή ήχου.

Γενικά δεν ξέρω τι παίζει με τις ταχύτητες εγγραφής και τον ήχο στις SD γι' αυτό και δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς να πάρω.

Διάβαζα οτι για προηγούμενα μοντέλα όπως το Zoom H4n, φθηνές και αργές SD κάναν κάποιου είδους θόρυβο στο τελικό αποτέλεσμα.

Αυτή εδώ θεωρητικά θα μπορούσε να δουλέψει χωρίς πρόβλημα;;

Πόσο πρέπει να είναι η ταχύτητα εγγραφής για να γίνει σωστά η δουλειά;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Guru

Λογικά ο κατασκευαστής στο εγχειρίδιο χρήσης του H5 πρέπει να προτείνει / να αναφέρει σχετικά.

Από το επίσημο site:

https://www.zoom-na.com/products/field-video-recording/field-recording/zoom-h5-handy-recorder#specs

Recording media: SD card: 16MB to 2GB , SDHC card: 4GB to 32GB

• Guru

πια οι κάρτες είναι πάμφθηνες οπότε δεν λέει πια για 5-10€ να παίζεις οριακά με τον κίνδυνο ύπαρξης artifacts στο υλικό που καταγράφεται αγοράζοντας τις φθηνότερες (προβλήματα μπορεί να υπάρξουν για πολλούς λόγους αλλά μια καλή κάρτα ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες)...

ψάξε για επώνυμη κάρτα με μεγάλη ταχύτητα εγγραφής όπως αυτή (που προσωπικά έχω χρησιμοποιήσει χωρίς κανένα πρόβλημα)...

SDHC/SDXC UHS-I U3 SD Card - 32GB-256GB | Kingston

αν σε ενδιαφέρει η ποιότητα και η μετέπειτα δυνατότητα για καλύτερο digital editing του υλικού σου, η χρυσή τομή είναι να γράφεις αρχικά σε 44,1KHz/24bit...

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου