g.avram Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2017 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2017 Πολύ όμορφο, εύγε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
petersrv Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2017 Μπράβο εξαιρετικό!!! (Κάτι μου θυμίζει η μελωδία στο Β section, αλλά δε μου έρχεται!!) Ποιος διαμόρφωσε την ενορχήστρωση? Συγχαρητήρια και πάλι!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
g.avram Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2017 Πολύ όμορφο, εύγε! Ευχαριστουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
g.avram Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2017 Μπράβο εξαιρετικό!!! (Κάτι μου θυμίζει η μελωδία στο Β section, αλλά δε μου έρχεται!!) Ποιος διαμόρφωσε την ενορχήστρωση? Συγχαρητήρια και πάλι!! Eυχαριστουμε πολυ! Η ενορχηστρωση εγινε με την συμμετοχη ολης της μπαντας. Πολυ σημαντικες ολες οι πινελιες του πληκτρα αλλα και παραγωγου του αλμπουμ Τασου Κορκοβελου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2017 Πολύ όμορφο, μπράβο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blazas Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2017 Πραγματικά υπέροχο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2017 Μπράβο κι από μένα ότι καλύτερο έχω ακούσει στο noiz :D Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2017 Πολύ όμορφο, μελωδικό, αισθησιακό και χωρίς κανένας να κάνει υπερβολές (ιδίως η τραγουδίστρια, σε μια εποχή που όλες θέλουν να μας πείσουν ότι γεννήθηκαν ένα τετράγωνο πιο κάτω από το Crossroads). Φίλε g.avram τον Chet τι τον έχεις;;; O0 O0 O0 (και ο κιθαριάρης ωραίος) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
g.avram Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2017 Πολύ όμορφο, μπράβο! Ευχαριστουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση