ThisIsSparta Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2017 Να μην ευλογω τα γενια μου ;D αλλα εγω ημουν αυτος που του ειπα να παρατησει τους ενισχυτες και να παιζει connect με την Helix (την ειχε αγορασει με αρχικο σκοπο να παιζει μεσα απο τον VOX AC 30 & να την εχει ως εφεδιερα.....) μια και το μηχανισμα ειναι ΑΛΛΗΣ κλασης οσον αφορα τα simulations & τις δυνατοτητες routing... Χωρίς να θέλω να κανιβαλίσω το θέμα, έχεις άποψη για τα sims του Helix Vs HD models? Σίγουρα θα είναι καλύτερα, αλλά είναι αρκετά καλύτερα για να δικαιολογήσει την μετάβαση? ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΩ, ΣΦΗΝΩΣΕ ΕΝΑ ΣΟΥΣΑΜΙ ΤΟ ΚΑΠΣ ΛΟΚ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2017 έχεις άποψη για τα sims του Helix Vs HD models? οχι δυστυχως. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2017 Χωρίς να θέλω να κανιβαλίσω το θέμα, έχεις άποψη για τα sims του Helix Vs HD models? Σίγουρα θα είναι καλύτερα, αλλά είναι αρκετά καλύτερα για να δικαιολογήσει την μετάβαση? Έχω παίξει με Axe FX Ultra το οποίο και έχω, Kemper, Axe FX II MK1 και πρόσφατα με Helix. Είναι ακριβώς όπως τα είπε ο SF και ισχύει για όλα. Με όλα βγάζεις υπέροχο ήχο, όσο περισσότερο ασχοληθείς, τόσο πιο εύκολα και γρήγορα. Στα είδη που πειραματίζομαι χρειάζομαι πολλά εφέ, οπότε κάτι τέτοιο ήταν μονόδρομος. Τώρα για να μην κάνουμε hijack το thread για την πολύ ωραία κυκλοφορία των ΔΚ, ό,τι χρειάζεσαι μπορώ να σου απαντήσω πάντα με βάση τις προτιμήσεις μου σε PM, ή αν ανοίξεις κάποιο σχετικό thread. Ως μία πολύ γενική απάντηση, οτιδήποτε από αυτά τα μηχανήματα κάνει τη δουλειά και με το παραπάνω. Σ'ευχαριστώ πολύ SF για τις διευκρινήσεις! Δεν περίμενα να σπρώξεις εσύ κάποιον σε αυτά τα μονοπάτια gear. ;D ;D More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Minoru Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2017 right from the horse's mouth (μολις ρωτησα τον Κυριακο :) ) : fuzz>flanger>chorus>delay (ολος ο δισκος εχει γραφει connect με μια LINE 6 HELIX) ηχάρα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση