geodimitri Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2017 Μπράβο Φώτη! Ωραιότατο το κομμάτι αν κι εγώ προσωπικά θα ήθελα κάπου ένα ξέσπασμα για να αλλάξει λίγο το ήρεμο κλίμα του κομματιού... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2017 Που είσαι βρε Δημήτρη, μαύρα μάτια κάνουμε για να σε "δούμε"...! Αύριο-μεθαύριο θα προσθέσω δύο κιθάρες (μια rythm και μια lead) "άγριες", στο μεγαλωμένο τελευταίο μέρος.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blazas Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2017 Ισως το καλύτερο σου κομματι φιλε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2017 Εμένα, φίλε, με κέρδισες ήδη από την επιλογή του κειμένου. Πολύ ωραίο, Φώτη. Κάτι που βρίσκω ενδιαφέρον...θα έκανα κάτι τελείως-τελείως όμως-διαφορετικό με ένα τέτοιο κείμενο. Κι όμως, αυτό που έκανες εσύ μου αρέσει πολύ, κάπως λειτουργεί σε αντίστιξη με την απαγγελία-ντάξει, είναι κι αυτή η φωνή, ρε μπαγάσα. Ε, μπαγάσα. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2017 Ισως το καλύτερο σου κομματι φιλε!!! Για μένα, κάθε καινούριο μου κομμάτι είναι το καλυτερό μου μέχρι το επόμενο, Μανώλη...Thanks για το άκουσμα και το σχόλιο! ...........ρε μπαγάσα. Ε, μπαγάσα. :) Στο έχω ξαναπεί ότι μ'αρέζεις....χωρίς παρεξήγηση..... :P ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2017 Καινούρια βέρσιον του άσματος από το 2:30 και μετά. Δύο κιθάρες ακόμα και λίγες αλλαγές στα υπόλοιπα όργανα. Είπα να γράψω τις κιθάρες με άγρια διάθεση στην μέση και στο τέλος του, αλλά δεν είναι του χαρακτήρα μου..... :-X Σε μερικά bends που είμαι λίιιιιγο έξω δεν φταίω εγώ.... :-\ ::) :P :P :P Λίγο οι παλιές χορδές, λίγο το χαλασμένο κουρδιστήρι, λίγο τα πονεμένα μου δάχτυλα.... ::) Όλα αυτά συνέβαλαν στο να το "παίξω" ροκ! :o ;D [soundcloud]https://soundcloud.com/fotistsigos/broken-windows-2[/soundcloud] Το πρωτότυπο υπάρχει στο 1ο μου ποστ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2017 πέρασα από το μαχαλά σου το απόγευμα, αλλά ήμουν βιαστικός.... θα το άκουγα πρώτο χέρι... ;D με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2017 πέρασα από το μαχαλά σου το απόγευμα, αλλά ήμουν βιαστικός.... θα το άκουγα πρώτο χέρι... ;D Εσύ έχασες...... ::) :-X ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2017 άσε που θα κάναμε και πρόβα για το φρη φορμ.... :P με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2017 άσε που θα κάναμε και πρόβα για το φρη φορμ.... :P Σαν την Χαλκιδική δεν έχει..... :o Για το άσμα θα πεις τίποτις....; >:( :-X ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση