cigaret13 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2017 Ένα καινούριο τραγουδάκι με απαγγελία μου (τι άλλο...). Οι στίχοι είναι αποσπάσματα από το ποίημα του Charles Bukowski "Οι δεινόσαυροι εμείς", εδώ: http://tinyurl.com/m9fnnzh Τα πλήκτρα είναι midi....πήρα μερικά patterns σαν μπούσουλα και τα άλλαξα ριζικά, πολύ όμως ριζικά! Μιλάμε για νότα νότα, αξία αξία, velocity κ.τ.λ κ.τ.λ...Μ'άρεσε το αποτέλεσμα, σαν πρώτη φορά που ασχολήθηκα, αλλά μου βγήκε η πίστη! Πολύ μπελάς και δεν ξέρω εάν αξίζει τόσο κόπο και χρόνο.... Το midi με "μολυβάκι" είναι κάτι σχεδόν καινούριο για μένα, γι αυτό θα σας παρακαλούσα να είστε επιεικείς....ως γνωστόν είμαι ευαίσθητο παιδί! :-\ ::) ;D Για τους στίχους του Bukowski δεν έχω να πω πολλά, τα αποσπάσματα του ποιήματός του που απαγγέλλω, λες και γράφτηκαν για την Ελλάδα του 2009-2017.... [soundcloud] [/soundcloud] Υ.Γ. Εκεί κάπου στην μέση του κομματιού κι εγώ δεν ξέρω πως συγκρατήθηκα και δεν έβαλα ένα "άγριο" σόλο με distortion σαν κορύφωση........! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2017 Υ.Γ. Εκεί κάπου στην μέση του κομματιού κι εγώ δεν ξέρω πως συγκρατήθηκα και δεν έβαλα ένα "άγριο" σόλο με distortion σαν κορύφωση........! καααααααΚΩΣ δεν... :-*;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2017 ωραίος Φώτη, εγώ τ άκουσα μόλις βγήκε απ το φούρνο. Καυτό. δε με λες.... αυτούς τους ήξερες? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2017 Ωραίος! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2017 Μπράβο ρε Φώτη, το σόλο έπρεπε να το παίξεις προς το τέλος, εκεί που παίζεις τα ωραία ρυθμικά σου. :) Αν πάρεις το midi κουκίδα κουκίδα .... μαμίσι άσχημο (το έχω κάνω πολλές φορές και ξέρω). Μόνο ένα μέρος κουκίδα κουκίδα, και μετά copy paste, μετά αλλάζεις πράγματα σε κάθε ένα από αυτά τα copy paste, έχοντας όμως την βάση. Ωραίο το αποτέλεσμα πάντως. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2017 καααααααΚΩΣ δεν... :-*;D το σόλο έπρεπε να το παίξεις προς το τέλος Δεν μου πήγαινε, ρε γαμώτο, να το "αγριέψω" ...μ'άρεσε έτσι ήσυχο με μια υποβόσκουσα απειλή... 8) μόλις βγήκε απ το φούρνο. Καυτό. Τι να σου πω....αφού κάποιες στιγμές δεν μπορούσα να πιάσω την Στράτο....έκαιγε! δε με λες.... αυτούς τους ήξερες? Τον καιρό της συναυλίας ήμουν 12 χρονών...και όχι δεν τους έχω ακουστά! Ωραίος! Το ξέρω.... :D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2017 Αν πάρεις το midi κουκίδα κουκίδα .... μαμίσι άσχημο (το έχω κάνω πολλές φορές και ξέρω. Μόνο ένα μέρος κουκίδα κουκίδα, και μετά copy paste, μετά αλλάζεις πράγματα σε κάθε ένα από αυτά τα copy paste, έχοντας όμως την βάση. Άσε Στράτε, μαμήθηκα..... :-[ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2017 Άσε Στράτε, μαμήθηκα..... :-[ Αξίζει βρε! :) Μαθαίνεις πάντα. ;) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2017 Εξαιρετικο ειναι. Να σου πω την αληθεια θα μ'αρεσε στο τελος επανω στα ρυθμικα-μια και το λεμε,τι ωραια που ειναι-να εχει τιποτα φαντασιες στο πιανο.. Θα πεις "πως",ελα ντε,λεμε καμια μλκια. Ευγετε που λεει κι ο Σερ κι ας εισαι ενας. :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2017 Να σου πω την αληθεια θα μ'αρεσε στο τελος επανω στα ρυθμικα-μια και το λεμε,τι ωραια που ειναι-να εχει τιποτα φαντασιες στο πιανο.. Κουκίδα κουκίδα? :o :o :o :o :o Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση