manosx Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2017 Δεν βρίσκω πάντως το λόγο να φοβάται κάποιος την εξέλιξη τόσο πολύ, ώστε να μένει με μηχανήματα 15ετίας ή να αγοράζει διπλά και τριπλά παλιά συστήματα. Στο φινάλε, αν το καινούργιο δεν το θεωρεί κάποιος ώριμο και αξιόπιστο out of the box, μπορεί να πετάει τάπες στο βαρέλι μέχρι να ωριμάσει ;D ;D ;D Έχεις δηλαδή το παλιό και δουλεύεις, και σιγά σιγά και με το πάσο σου στήνεις παράλληλα το καινούργιο, και όταν θα έχει στηθεί και δοκιμαστεί επιτυχώς κάνεις τη μετάβαση. Έτσι έχεις και τα πλεονεκτήματα του καινούργιου που δεν είναι αμελητέα: Περισσότερη δύναμη (new CPU), μεγαλύτερη αξιοπιστία (new hardware) και καλύτερο ήχο (new plugins). Σίγουρα δεν είναι απαραίτητο, και αν το σύστημα που έχει κάποιος δουλεύει και τον ικανοποιεί τότε όλα ΟΚ. Αλλά δε βρίσκω κανέναν λόγο να είναι κανείς κάθετα και δογματικά εναντίον της ανανέωσης. Το μουσικό software εξελίσσεται προς το καλύτερο, φυσικά και δε χρειάζεται να μπαίνουμε σε διαδικασία beta tester δοκιμάζοντας τη βέρσιον 1.0 του κάθε καινούργιου κατασκευάσματος, ούτε όμως πρέπει ντε και καλά να μένουμε με συστήματα της ύστερης αρχαιότητας ;D ;D ;D και να περνάμε τη μισή μας μέρα κάνοντας off line rendering μπας και σηκώσει το μηχάνημα τη μίξη ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2017 Δεν είναι θέμα δογμστισμου για εμένα, ειναι θεμα χρονου κσι διαθέσης. Δεν εχω ούτε το ένα ούτε το άλλο, στο να μαθω νέα πράγματα, που απλώς ειναι η πλατφόρμα για να κανω (μουσική εν προκειμένω ) και όχι το ζητούμενο. Θα μου πεις, εδω την Δικονομια την αλλαξαν 4 φορες απο το 2014, χωρίς κανέναν λογο,την πληροφορική δεν θα αλλαξουν; Είμαι κατά των αλλαγών, εκεί που δεν χρειάζονται, και γινονται μονο και μόνο για την αλλαγή. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2017 Όπως απάντησα και στο NoiZY, η όσο γίνεται πλατύτερη συμβατότητα είναι τεράστιας σπουδαιότητας κριτήριο (όχι για τον LK, τον SF ή εμένα ή εσένα) αλλά για οποιονδήποτε... νέο. Η Apple στέκεται στον αντίποδα της ιδέας της συμβατότητας, αναγκάζοντας σε... γάμο τους πελάτες της, ή σε μειωμένες αποδόσεις σε σχέση με τις προσδοκίες τους όταν αγοράζουν Mac. Όπως είπα αυτό είναι ανέντιμο : συγκεκριμένα, οι ιδιοκτήτες Windows και ΟSX απλά δεν μπορούν πλέον να κάνουν τη δουλειά τους αν δεν χρησιμοποιούν σημαντικό ποσοστό λογισμικού ανοικτού κώδικα (πόσοι έχετε Firefox ή VLC στον υπολογιστή σας;). Σε συνδυασμό με το πολύ υψηλό κόστος, και παρότι αυτή τη στιγμή έχω τρία μηχανήματα δικά τους, υπογράφω την άποψη ότι έχουν "τελειώσει". Έτσι είναι απλά διαφωνώ στο "έχουν τελειώσει". Ίσα ίσα οι πωλήσεις δείχνουν ότι τa imac και macbooks κερδίζουν έδαφος στην ευρωπαϊκή αγορά. Για την αμερικάνικη δε το συζητώ καν, είναι πλειοψηφία που χρησιμοποιούν apple. Ειδικά σε studios. Αυτό που θεωρώ εντελώς ανέντιμο, όντως, και που με τρέλανε ειναι ότι έκανα σταδιακά updates τα ios σε ένα ipad 2 (μιλάμε για παλιό πράμα- κυκλοφορία 6-7 ετίας ίσως) και αυτή τη στιγμή ειναι άχρηστο διότι δε μπορεί να σηκώσει ούτε τον browser. Το τι χακιεριές έχω δοκιμάσει να γυρίσει πίσω δε λέγεται.. αλλα τίποτα. Το έχω μόνο για διάβασμα βιβλίων, όπου το lag ειναι τουλάχιστον ανεκτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2017 Όπως τα βλέπω εγώ, εκτός της συνήθειας (κι εγώ τα win7 δεν τ'αλλάζω για πολλούς λόγους) και του ήδη υπάρχοντος setup που απλά... δουλεύει και if it ain't broke..., τα μεγαλύτερα (απροσπέλαστα, υποθέτω, για πολλούς) προβλήματα με τα νέα λειτουργικά είναι αυτά που περιγράφει ο trolley στο αρχικό post του. Τα Windows 10, είναι τα καλύτερα Windows όλων των εποχών, αν εξαιρέσεις ότι πρόκειται για ένα τεράστιο κομμάτι malware και spyware το οποίο κατεβάζει στον υπολογιστή σου και ανεβάζει από τον υπολογιστή σου ότι θέλει και όποτε θέλει. ... Η Apple βγάζει πανάκριβα μηχανήματα που είναι απολύτως αξιόπιστα και με σταθερό λειτουργικό, κάτι γενικώς ευπρόσδεκτο ειδικά αν αγνοήσεις ότι ... είναι τίγκα από λογισμικό που προσπαθεί να σου πουλήσει οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς. ... Γενική παρατήρηση : η Apple γάμησε τον κόσμο της πληροφορικής εισάγοντας την αντίληψη πως "εφ' όσον σας χαρίζουμε την τελευταία έκδοση του λογισμικού, κάντε μόκο μπροστά στη συνειδητοποίηση πως το έχουμε γεμίσει με μικρές αγγελίες για βιβλία, δίσκους, ταινίες, προγράμματα που δε θα έπρεπε καν να υπάρχουν". Α και, "το ξέρουμε βρε ότι δεν σας ρωτήσαμε, γιατί να σας ρωτήσουμε άλλωστε, μόνο κάτι χιλιάδες ευρώ έχετε δώσει για τον εξοπλισμό που σας πουλήσαμε". Η Microsoft, πάντα κακός απομιμητής της Apple πήρε την παραπάνω διατύπωση και την εξέλιξε ως εξής "μαζί με όλα τα παραπάνω σας παρέχουμε τη διαβεβαίωση ότι τώρα θα σας δείχνουμε διαφημίσεις ακόμη και στο lock screen και μάλιστα θα το κάνουμε για πάντα μέχρι ο υπολογιστής σας να γίνει πριονίδι". Και μόνο αυτά φτάνουν για ν'απορρίψεις οποιοδήποτε απ'αυτά χωρίς δεύτερη σκέψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2017 Εγώ πάλι λέω ότι ευτυχώς που αλλάζει η πληροφορική, αλλιώς θα θέλαμε ακόμα δυόμιση ώρες για να ρεντάρουμε ΕΝΑ εφέ σε ΕΝΑ κανάλι ;D ;D ;D Όταν ξεκινούσε η VST τεχνολογία, έβλεπα τα δράματα ;D ;D ;D και χάιδευα σα βούδας το hardware μου ;D ;D ;D και έλεγα κάτι τέτοια και εγώ για την πληροφορική ;D ;D ;D τώρα όμως με το ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ το PCάκι που οι δυνατότητές του ξεπερνούν τη φαντασία λέω άλλα ;D ;D ;D Εύχομαι οι πιτσιρικάδες που είναι στα ντουζένια τους να τους βγάζουν τα μάτια ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2017 Εγώ πάλι λέω ότι ευτυχώς που αλλάζει η πληροφορική, αλλιώς θα θέλαμε ακόμα δυόμιση ώρες για να ρεντάρουμε ΕΝΑ εφέ σε ΕΝΑ κανάλι ;D ;D ;D Όταν ξεκινούσε η VST τεχνολογία, έβλεπα τα δράματα ;D ;D ;D και χάιδευα σα βούδας το hardware ;D ;D ;D και έλεγα κάτι τέτοια και εγώ για την πληροφορική ;D ;D ;D τώρα όμως με το ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ το PCάκι που οι δυνατότητές του ξεπερνούν τη φαντασία λέω άλλα ;D ;D ;D Εύχομαι οι πιτσιρικάδες που είναι στα ντουζένια τους να τους βγάζουν τα μάτια ;D ;D ;D Αυτή ηταν ουσιαστική αλλαγή. Την μετάβαση απο τα Windows 7 στα 10....δεν θα την έλεγα και τοσο ουσιαστική ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2017 Εγώ πάλι λέω ότι ευτυχώς που αλλάζει η πληροφορική, αλλιώς θα θέλαμε ακόμα δυόμιση ώρες για να ρεντάρουμε ΕΝΑ εφέ σε ΕΝΑ κανάλι ;D ;D ;D Όταν ξεκινούσε η VST τεχνολογία, έβλεπα τα δράματα ;D ;D ;D και χάιδευα σα βούδας το hardware μου ;D ;D ;D και έλεγα κάτι τέτοια και εγώ για την πληροφορική ;D ;D ;D τώρα όμως με το ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ το PCάκι που οι δυνατότητές του ξεπερνούν τη φαντασία λέω άλλα ;D ;D ;D Εύχομαι οι πιτσιρικάδες που είναι στα ντουζένια τους να τους βγάζουν τα μάτια ;D ;D ;D Δεν νομίζω πως είναι κανείς κατά της εξέλιξης της τεχνολογίας ως hardware ή του λογισμικού καθ'αυτού. Οι ενστάσεις έρχονται με την... "μονοδρόμιση" της συμβατότητας, την έλλειψη υποστήριξης, το μπόλιασμά τους με διαφημίσεις, τις τεράστιες τρύπες ασφαλείας, μηδέν privacy, συνδρομές κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2017 Γενικά το audio workstation είναι η τελευταία τρύπα του ζουρνά, το παιχνίδι είναι παιχνίδι πολέμου, κατασκοπίας και ασφάλειας, από σύμπτωση επωφελούμαστε και εμείς, και τα απόνερα του παιχνιδιού θα μας πάρουν και εμάς. Διαφορετικά ο δρόμος είναι ανοικτός και τα τετρακάναλα δεμένα ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2017 "Γενική παρατήρηση : η Apple γάμησε τον κόσμο της πληροφορικής εισάγοντας την αντίληψη πως "εφ' όσον σας χαρίζουμε την τελευταία έκδοση του λογισμικού, κάντε μόκο μπροστά στη συνειδητοποίηση πως το έχουμε γεμίσει με μικρές αγγελίες για βιβλία, δίσκους, ταινίες, προγράμματα που δε θα έπρεπε καν να υπάρχουν". Α και, "το ξέρουμε βρε ότι δεν σας ρωτήσαμε, γιατί να σας ρωτήσουμε άλλωστε, μόνο κάτι χιλιάδες ευρώ έχετε δώσει για τον εξοπλισμό που σας πουλήσαμε"." Και σε αυτό διαφωνώ λίγο. Εννοώ ότι δεν βλέπω πουθενά να με κατακλίζουν διαφημίσεις για βιβλία ή ταινίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2017 Και σε αυτό διαφωνώ λίγο. Εννοώ ότι δεν βλέπω πουθενά να με κατακλίζουν διαφημίσεις για βιβλία ή ταινίες. Χμμ... το iTunes είναι το default audio player στο λειτουργικό, το μόνο που κάνει integration με το λειτουργικό (ακόμη και να βάλεις άλλα δέκα), και χρησιμεύει μόνο σαν τεράστια διαφημιστική ρεκλάμα για το μουσικό content που εμπορεύεται η εταιρεία, εφ'όσον δεν παίζει ούτως ή άλλως τα καλύτερα audio format. Ναι, δεν κατακλύζεσαι, αλλά δεν τολμάς να κάνεις και κλικ, ας πούμε. Σήμερα έμαθα ότι έχουν κάνει περιουσία 800 δις. ζωή να έχουν οι άνθρωποι. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση