Προς το περιεχόμενο

Ελευθερία στο κόκκινο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλα ΦΛΩΡΟ θες να το κανεις το μωρο ρε φιλΩς?

να γινει ΑΝΤΡΑΣ ρε,να ζει ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ και ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΑ...με τις παφαπουφες του οπου και οποτε γουΣΤΕΡΝΕΙ,με τις ωραιες ΜΗΧΑΝΟΚΑΒΑΛΕΣ του χωρις κρανος,με τις γκαζιες του χωρις  ζωνη αμα λαχει να'ουμε.

(α,και ΚΟΡΙΤΣΙ να ειναι το μωρο ΠΑΛΙ ΑΝΤΡΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ)  ;D

:D

my girl is mean....

IMG_20170418_151519_711.thumb.jpg.511e5277dcfe855a5bdcb73511e0b25d.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 84
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Αυτό που έχω διαπιστώσει είναι ότι στις διαβάσεις και τις ράμπες για τα καρότσια στις περισσότερες των περιπτώσεων υπάρχουν παρκαρισμένα αυτοκίνητα (ειδικά στους μικρότερους δρόμους) με ο,τι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια του μωρού.

Σε μια χώρα της ανατολικής Ευρώπης που έζησα κάποια χρόνια, όταν άφηνες το αυτοκίνητο σε σημείο που ενοχλούσε, έβρισκες τουλάχιστον δύο λάστιχα μαχαιρωμένα.

Δεν το ξανάκανες.

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Σε μια χώρα της ανατολικής Ευρώπης που έζησα κάποια χρόνια, όταν άφηνες το αυτοκίνητο σε σημείο που ενοχλούσε, έβρισκες τουλάχιστον δύο λάστιχα μαχαιρωμένα.

Δεν το ξανάκανες.

Δηλαδή, άμα ξάπλωνες σε σημείο που ενοχλούσε, τι επιπτώσεις υπήρχαν;

Mea Culpa

Δηλαδή, άμα ξάπλωνες σε σημείο που ενοχλούσε, τι επιπτώσεις υπήρχαν;

Βρίσκαν εσένα σκασμένο.  ;D

On topic, οδηγική παιδεία δεν υπάρχει (όχι ότι υπάρχει οποιουδήποτε άλλου είδους δηλαδή) κι αυτό δεν χρειάζεται να'σαι και καμιά διάνοια για να το καταλάβεις. Πεζός, με μοτοσυκλέτα ή μ'αμάξι, όλοι είναι την παρτάρα τους και στην κοσμάρα τους.

Ως κυρίως μοτοσυκλετιστής, κι εγώ τις έχω κάνει τις ματσακονιές μου, αλλά μερικές φορές δεν γίνεται ν'αποφύγεις κάποια πράγματα λόγω των υπολοίπων χρηστών του δρόμου.

Παράδειγμα: είμαι στην παλιά γέφυρα στην Χαλκίδα και περιμένουν κάτι γιαγιάδες να περάσουν. Σταματάω, τις αφήνω. Αφηρημένος βλάκας οδηγός με καρφώνει από πίσω. Ευτυχώς το μοσχάρι η βαραντέρο που'χα τότε με τις σκαλωσιές μπρος-πίσω δεν μάσησε και την κράτησα όρθια αλλά:

1. Αν ήμουν με κανα μικρό θα'χα φάει τα μούτρα μου.

2. Θα μπορούσε κάλιστα να φύγει κάνα χέρι, να γυρίσει το γκάζι και να κάνω τις γιαγιάδες κέτσαπ.

3. Λίγο ακόμα απρόσεκτος να'ταν με περνούσε κι από πάνω κι εμένα και τις γιαγιάδες άμα λάχει.

Έχω κι άλλα αλλά δεν χρειάζεται. Κάφροι παντού, ζήτω ο ΠΑΟΚ ολέ ολέ ολέ.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου