Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2017 Administrator Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2017 Thrill Easy ή Three Dizzy! Σας βρήκα και όνομα. Ωραίο κομμάτι. Ζηλεύω και I'm Addicted. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotiroubas Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2017 Addictive!! το Addicted to you, συγχαρητήρια για την συνεργασία κύριοι. https://www.youtube.com/channel/UCadoO2nmanT5ozuL8bWeDoQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2017 Off topic: Xρυσο τον εχουμε κανει να πει/παιξει τιποτα αλλα αυτος ειναι σε αλλο επιπεδο,πολυ πιο πανω. Υπάρχει λύση, για να κατέβει επίπεδο, τού'χω έτοιμο αμόρε....40άρα ροκού (τώρα αυτό δεν ξέρω εάν είναι καλό... ::) ), μόνιμη στο δημόσιο ;) 8), κάτοικο Αλεξάνδρειας και φίλη μου... όποτε θέλει ας σφυρίξει :D Edit:......και 1.75 με στο περίπου 60 κιλά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2017 Βρε τι επίπεδα και μπούρδες. ;D Φώτη, παίρνεις ποσοστά από τον LK για γάμους/διαζύγια? ;D ;D ;D Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση πάντως. :) Το άκουσα σήμερα όπως του άρμοζε, δυνατά. Ναι είναι κομματάρα, έχει ριφφάρα, και η φωνάρα του gvour σκοτώνει, όπως και τα σόλα (μου αρέσει πολύ και ο ήχος των κιθαρώνε). Ο Τέρρυ παίζει απίστευτα, και είναι άξιον απορίας το πώς μεταμορφώθηκε ξαφνικά, από έναν πολύ κουρασμένο μπαμπά (όταν ήρθε δεν μπορούσε ούτε να μιλήσει από την κούραση) σε μια καταιγίδα γκρούβας και punch. Και οι "φαντασίες" ;D ;D βγήκαν σούπερ. Οι μπύρες ήταν κρύες, ΕΥΓΕΤΕ. Κύριε Yameth ονοματάρα βρήκες, πολύ έξυπνο, εύηχο, πιασάρικο, και τελικά αληθινό. Thrill Easy κύριοι. Να είστε όλοι καλά. :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2017 Σωτηρη και Γιαμεθ,οι Thrill Easy ;D σας ευχαριστουν πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2017 Τώρα το θυμήθηκα. Προσέξτε πώς ο τεράστιος μπασίστας παίζει ένα ριφφ (περίπου από 4:05 και μετά), το οποίο φέρνει στο μυαλό .... "You could be mine". ;) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2017 Τώρα το θυμήθηκα. Προσέξτε πώς ο τεράστιος μπασίστας παίζει ένα ριφφ (περίπου από 4:05 και μετά), το οποίο φέρνει στο μυαλό .... "You could be mine". ;) Ειναι παικταρα ο ανθρωπος. Αλλα γκαζεροζερς ρε γμτο? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2017 Ειναι παικταρα ο ανθρωπος. Αλλα γκαζεροζερς ρε γμτο? ;D Ούτε ο ίδιος δεν το είχε καταλάβει, εγώ του το είχα πει. 8) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2017 Τρομεροί!! Rock πολυβόλα! More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2017 Να σαι καλα Μπιλαρε. Οι αλλοι ειναι ροκς,του λογου μου πιο ελαφρυς,της ποπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση